Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Arc usa dreapta pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5EO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-5EO
Cod produs
ZU72A34T-RA
Out Of stock
Descriere
Materialele de inalta calitate utilizate in fabricarea acestui arc usa dreapta Komatsu WB97R-5EO confera rezistenta, asigurand o performanta de incredere in timp. Astfel, vei putea sa-ti desfasori activitatile fara intreruperi si sa te concentrezi pe obtinerea rezultatelor dorite. Acest arc conceput special pentru usa dreapta este realizat asa incat sa asigure o miscare precisa si controlata. Astfel, vei avea parte de o experienta de lucru confortabila si de o eficienta maxima in desfasurarea activitatilor tale.

Cu acest arc usa dreapta de la noi, vei avea incredere ca utilajul tau va functiona in parametri optimi si va avea o durata de viata mai lunga. Investitia intr-o componenta de calitate inseamna reducerea costurilor de intretinere si evitarea intreruperilor neasteptate in activitatea ta. Iata, asadar, inca o investitie sigura care inspira incredere.

Un arc usa dreapta Komatsu WB97R-5EO este o piesa fiabila!
Ce sa te ajute sa manevrezi usa utilajului tau? Care produs sa fie, oare, cel mai indicat? Cum functioneaza sistemul de inchidere al unei usi pentru utilaje? Ai ghicit! Cu arcuri. Iata ce iti propun expertii: investeste astazi intr-un arc calitativ, pentru un maine fara batai de cap! Rezolva, o data pentru totdeauna, inchiderea corecta a usii vehiculului tau!

Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita este o oglindire e bunului mers in afacerea ta!
Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme.

Livrare
Un arc usa dreapta pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5EO este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna! Depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Montaj
Recomandam sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta! Sunt foarte putine cazurile cand se preteaza sa-ti montezi singur componentele! Asigura-ti noile achizitii, profitand de avantajele unui montaj corect!

Specificatii tehnice

Lungime arc= 15mm
Lungime totala= 39mm
Diametru = 13,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura