Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Arc Komatsu 42N-54-17720

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 42N-54-17720
Cod produs
MEYS1045-RA
Out Of stock
Descriere
In lucrarile tale de constructii, fiecare detaliu conteaza, iar un atfel de arc Komatsu 42N-54-17720 joaca un rol esential in asigurarea performantei si durabilitatii usii utilajului tau. Noi suntem alegerea ta de incredere atunci cand vine vorba de produse de cea mai inalta calitate. Arcul propus de noi este fabricat din materiale premium, rezistente la uzura, pentru a face fata celor mai dificile provocari din santier. Indiferent de cat de des utilizezi deschiderea si de cata presiune pui asupra arcului, acesta iti ofera stabilitate si control total asupra miscarilor usii.

Iti recomandam, asadar, o componenta ce te incanta cu fiabilitatea, rezistenta si durabilitatea. Iti recomandam sa alegi produsele noastre calitative si te indemnam sa nu intarzii procesele de intretinere si mentenanta pentru vehiculele tale!

Un arc Komatsu 42N-54-17720 este o piesa de schimb grozava!
Ce sa te ajute sa manevrezi usa utilajului tau? Care produs sa fie, oare, cel mai indicat? Cum functioneaza sistemul de inchidere al unei usi pentru utilaje? Ai ghicit! Cu arcuri. Iata ce iti propun expertii: investeste astazi intr-un arc calitativ, pentru un maine fara batai de cap! Rezolva, o data pentru totdeauna, inchiderea corecta a usii vehiculului tau!

Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita este o oglindire e bunului mers in afacerea ta!
Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme.

Livrare
Un arc Komatsu 42N-54-17720 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna! Depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Montaj
Recomandam sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta! Sunt foarte putine cazurile cand se preteaza sa-ti montezi singur componentele! Asigura-ti noile achizitii, profitand de avantajele unui montaj corect!

Specificatii tehnice

Lungime arc= 15mm
Lungime totala= 39mm
Diametru = 13,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura