Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor intindere senila pentru concasor mobil Komatsu BZ210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu BZ210
Cod produs
7BA1QZ06-AS
Out Of stock
Descriere
In general, eforturile lipsite de eficienta sunt cele care ne priveaza de bucuria atingerii succesului! Si noi am depus mult efort pana sa construim aceasta lume tehnica insa am fost atenti sa facem alegerile potrivite! Am reusit cu ajutorul pieselor autentice pe care le aducem constant in depozit! O asemenea piesa este acest gresor concasor mobil Komatsu BZ210 care este compatibil si cu modelul Komatsu BZ210-1!
Facem din fiecare caz o noua oportunitate de avansare atat pentru tine cat si pentru noi! Tu iti avansezi propria afacere iar noi mai invatam ceva rezolvand o noua problema tehnica! Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu agentii nostri! Acestia vor veni cu metoda ideala pentru a te ajuta sa depasesti inconvenientul! Serviciul de consultanta iti este mereu la dispozitie si nu te costa nimic sa-l abordezi!

Acest gresor concasor mobil Komatsu BZ210 iti promite performanta direct proportionala cu o calitate superioara!
Rolul unei piese de schimb este ceea ce o diferentiaza de celelalte si este sustinut sub influenta calitatii garantate! Nici o grija in privinta acestui gresor! Acesta livreaza lubrifiantul necesar. Astfel, previne uzura prematura a componentelor, reducand costurile de intretinere si reparatii si contribuind la un timp de functionare mai indelungat.

Lucreaza ca un specialist! Lucreaza cu noile informatii!
Operatorii nostri din cadrul serviciului de consultanta sunt cei care te vor prelua instant si care vor acorda atentie cazului tau! Ei il vor analiza si ulterior vor veni cu un plan care sa fie folosit drept rutina zilnica! Ei vor identifica piesele potrivite si impreuna le veti alege pe cele compatibile. De asemenea, vei primi orice raspuns de care ai nevoie, la orice intrebare la care nu ti s-a raspuns pana acum!

Livrare
In acest domeniu este vorba despre eficienta! Lucru la care ne raportam intocmai! Acest gresor concasor mobil Komatsu BZ210 va ajunge in posesia ta in doar 24 de ore de la plasarea comenzii! Contacteaza-ne!

Montaj
Daca tot ai ocazia sa cunosti calitatea superioara, asigura-te ca o pui in valoare! Acest lucru presupune sa instalezi piesa intr-un loc profesional! Fa alegerea ideala de a monta piesa intr-un atelier de specialitate si tine departe orice investitie extra! Cu aceasta ocazie, vei beneficia de exploatare indelungata iar utilajul tau va performa ca la carte!

Specificatii

• Filet diametru 16mm
• Gresor M10
• Lungime 84mm
• Hexagon 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura