Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor intindere senila pentru buldozer Komatsu D21A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu D21A
Cod produs
4I5P1CAT-AS
Out Of stock
Descriere
Cu fiecare problema rezolvata realizam cat de inspirati am fost sa infiintam aceasta comunitate tehnica! Punem laolalta tot ce este mai bun si mai actual pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatea la nivel profesional! Acest gresor intindere senila buldozer Komatsu D21A este o piesa de top, alegere excelenta si pentru modelele Komatsu D21A-6, D21A-8, D21A-8E0, D21AG-7!
Nu fi descurajat si alege calea perseverentei atunci cand lucrurile derapeaza de la traseul productivitatii! Cum sa faci asta? Alegand sa iei legatura cu noi si sa ne prezinti fara ezitari problema ta si asteptarile pe care le ai! Noi te vom asculta si vom veni cu solutia! Iti vom acorda sfaturile necesare pentru ca tu sa poti evolua rapid si eficient!

Intretine performanta utilajului cu acest gresor intindere senila buldozer Komatsu D21A modern!
Rolul unei piese de schimb este ceea ce o diferentiaza de celelalte si este sustinut sub influenta calitatii garantate! Nici o grija in privinta acestui gresor! Acesta livreaza lubrifiantul necesar. Astfel, previne uzura prematura a componentelor, reducand costurile de intretinere si reparatii si contribuind la un timp de functionare mai indelungat.

Lucreaza ca un specialist! Lucreaza cu noile informatii!
Operatorii nostri din cadrul serviciului de consultanta sunt cei care te vor prelua instant si care vor acorda atentie cazului tau! Ei il vor analiza si ulterior vor veni cu un plan care sa fie folosit drept rutina zilnica! Ei vor identifica piesele potrivite si impreuna le veti alege pe cele compatibile. De asemenea, vei primi orice raspuns de care ai nevoie, la orice intrebare la care nu ti s-a raspuns pana acum!

Livrare
In acest domeniu este vorba despre eficienta! Lucru la care ne raportam intocmai! Acest gresor intindere senila buldozer Komatsu D21A va ajunge in posesia ta in doar 24 de ore de la plasarea comenzii! Contacteaza-ne!

Montaj
Daca tot ai ocazia sa cunosti calitatea superioara, asigura-te ca o pui in valoare! Acest lucru presupune sa instalezi piesa intr-un loc profesional! Fa alegerea ideala de a monta piesa intr-un atelier de specialitate si tine departe orice investitie extra! Cu aceasta ocazie, vei beneficia de exploatare indelungata iar utilajul tau va performa ca la carte!

Specificatii

• Filet diametru 16mm
• Gresor M10
• Lungime 84mm
• Hexagon 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura