Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Arc usa dreapta pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-5
Cod produs
AZNYBRXO-RA
Out Of stock
Descriere
Indiferent daca lucrezi in constructii, agricultura sau alte domenii industriale, piesa de schimb este un element esential pentru a asigura stabilitatea si eficienta utilajului tau. La noi vei gasi mereu piese de schimb de cea mai inalta calitate, realizate din materiale durabile si rezistente, pentru a face fata celor mai solicitante conditii de lucru. Un atfel de arc usa dreapta Komatsu WB97R-5 este fabricat din materiale premium, rezistente la uzura, pentru a face fata celor mai dificile provocari pe care usa dreapta a utilajului tau le poate intampina.

Arcul nostru este proiectat pentru a rezista la uzura, oferind o durabilitate pe termen lung. Indiferent daca lucrezi pe teren accidentat, sau in medii cu praf si murdarie, arcul propus acum isi va pastra integritatea si va asigura o functionare lina si fara probleme a sistemului de inchidere-deschidere. Iti recomandam sa accesezi produsul nostru chiar acum, si sa te bucuri, in acest fel, de o oferta dintre cele mai bune.

Un arc usa dreapta Komatsu WB97R-5 este o piesa rezistenta!
Ce sa te ajute sa manevrezi usa utilajului tau? Care produs sa fie, oare, cel mai indicat? Cum functioneaza sistemul de inchidere al unei usi pentru utilaje? Ai ghicit! Cu arcuri. Iata ce iti propun expertii: investeste astazi intr-un arc calitativ, pentru un maine fara batai de cap! Rezolva, o data pentru totdeauna, inchiderea corecta a usii vehiculului tau!

Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita este o oglindire e bunului mers in afacerea ta!
Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme.

Livrare
Un arc usa dreapta pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna! Depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Montaj
Recomandam sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta! Sunt foarte putine cazurile cand se preteaza sa-ti montezi singur componentele! Asigura-ti noile achizitii, profitand de avantajele unui montaj corect!

Specificatii tehnice

Lungime arc= 15mm
Lungime totala= 39mm
Diametru = 13,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura