Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Fuzeta punte fata dreapta Komatsu WB97R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-2
Cod produs
HPTBQF6M-RA
Out Of stock
Descriere
O astfel de fuzeta punte fata dreapta Komatsu WB97R-2 este un articol performant, original Carraro! Fuzeta propusa de noi se va monta pe punte fata dreapta! Iti propunem acum o componenta fiabila si o varianta perfect compatibila cu utilajul pe care tu il exploatezi. Acest produs este executat din cele mai bune materiale, astfel ca va rezista impresionant de mult timp! Afla mai multe despre acest produs performant, apeland cu incredere la sfaturile specialistilor nostri!

Acestia iti vor certifica provenienta piesei, iar tu vei sti ca, alegand un produs semnat Carraro, asiguri utilajului tau o buna functionare, pentru vreme indelungata! Priveste in viitor, achizitioneaza si investeste ca atare! Calitatea si eficienta sunt aspectele esentiale pentru un utilaj functional. De aceea, acest produs este cea mai potrivita alegere pentru a asigura buna lui functionare.

Aceasta fuzeta punte fata dreapta Komatsu WB97R-2 este o piesa de schimb stabila!
Haide sa vorbim putin despre rolul acestei componente! Ce zici? Aceasta fuzeta se amplaseaza in sistemul de transmisie si are dublu rol: pe de o parte este responsabila de transmiterea directiei de miscare, impreuna cu conexiunile si bratele transversale, dar si stabilizeaza rotile de care este conectata. Meseriasa, asa este?

Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita este o oglindire e bunului mers in afacerea ta!
Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme.

Garantie
Aceasta fuzeta punte fata dreapta Komatsu WB97R-2 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificatul de garantie al unui produs iti ofera siguranta si incredere! Pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta!

Livrare
O fuzeta punte fata dreapta pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-2 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna! Depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Montaj
Recomandam sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta! Sunt foarte putine cazurile cand se preteaza sa-ti montezi singur componentele! Asigura-ti noile achizitii, profitand de avantajele unui montaj corect!

La instalarea noii fuzete trebuie:

sa te asiguri ca bucsele si pivotii sunt in stare buna
sa optezi pentru schimbarea simeringului si a bucsei planetarei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura