Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Maneta bloc lumini pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5EO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-5EO
Out Of stock
Descriere
Maneta bloc lumini Komatsu WB97R-5EO este alegerea perfecta pentru buldoexcavatorul tau! Te intrebi de ce suntem asa de siguri de acest lucru? pai cum sa nu fim siguri cand noi iti prezentam o piesa originala Komatsu? Este extraordinar de eficienta si fiabila! Este componenta pe care o asteptai si de care ai atat de mare nevoie. Este fabricata la standarde inalte de calitate si are in componenta materiale ce au fost prelucrate cu mare atentie.

Ne poti solicita si o oferta pentru a te convinge si de pretul foarte avantajos pe care il are! Este important sa-i oferi tot ce-i mai bun si de calitate utilajului tau. Iata ca, la ACN Piese Utilaje, este foarte usor sa faci acest lucru pentru ca avem tone de piese extraordinar de bune si care merita achizitionate. Cere sfatul gratuit al consultantilor nostri. Ei sunt cei care le ofera clientilor consiliere tehnica gratuita de fiecare data cand acestia le-o solicita!

Maneta bloc lumini Komatsu WB97R-5EO - calitati tehnice minunate!

Maneta de semnalizare e pe duca sau s-a dus de tot? Maneta bloc lumini este tare importanta! Un ansamblu de semnalizare care nu mai functioneaza bine poate cauza o multime de situatii neplacute in trafic. Practic, nu mai poti indica directia de mers celorlalti participanti. Problemele de semnalizare pot avea multe cauze, iar una dintre acestea este defectarea acestei manete. Schimbare ei trebuie facuta doar intr-un service autorizat si de catre personal calificat.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Maneta bloc lumini pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5EO are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Maneta bloc lumini Komatsu WB97R-5EO va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

fixare in doua gauri cu diametru de 4mm, la distanta de 59mm
12 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura