Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu far dreapta pentru miniincarcator Bobcat S100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Out Of stock
Descriere
Exista felurite situatii prin care trecem pe plan profesional, care mai de care mai intunecate si mai sumbre. Insa noi vrem sa facem lumina asupra unei chestiuni. De cele mai multe ori, bataile de cap apar din cauza componentelor de slaba calitate. Nu te lasa prins in mreaja lor, ci bazeaza-te doar pe piesele de clasa. Iti recomandam acest ansamblu far dreapta Bobcat S100 - o componenta faurita special pentru utilajul tau. Trebuie sa vezi limpede drumul pentru a putea sa mergi pe cel care se indreapta spre succes!

Ni se intampla tuturor ca uneori sa ne dorim sa experimentam, chiar daca stim ca rezultatul poate fi unul dezastruos. Dar chiar are sens sa iti ruinezi timpul pretios cu piese slabe cand la noi gasesti atat de multe piese de top? Chiar vrei sa experimentezi pe propria piele si sa iti consumi nervii? Nu prea are sens sa iti doresti sa te lovesti de astfel de momente, mai ales cand poti invata din experienta altora. Iar experienta celorlalti iti spune sa nu te apropii de piesele slabe, caci au un caracter distructiv. Alege sa iti pui increderea in piese de top asemenea acestei componente originale Bobcat!

Ansamblu far dreapta Bobcat S100 - piesa ce iti lumineaza calea!

Ce poate fi mai folositor decat o componenta de incredere care sa iti lumineze calea spre reusita?

Ridicam consultanta la rang de cinste!

Traim in zilele in care peste tot dai de vreun consultant. Insa la noi treaba sta diferit. Ne place sa fim informati si de-a lungul timpului am acumulat o sumedenie de detalii din domeniul pieselor de schimb. Iar pentru ca am realizat ca totul capata mai mult sens cand e impartasit si celor din jur, am dezvoltat pentru tine un servciu gratuit de consultanta.

Acest ansamblu far dreapta pentru miniincarcator Bobcat S100 vine la tine alaturi de un certificat de garantie ce se intinde pe 6 luni incepand din momentul achizitiei.

Nu vrem sa te tinem in intuneric. De aceea, trimtem acest ansamblu far dreapta Bobcat S100 spre tine prin curier rapid. In 24-48 de ore ar trebui sa iti sara in brate. Iti reamintim ca pe site-ul nostru poti gasi solutii pentru mai toate defectiunile utilajului tau!

Montajul este un proces deosebit de important in viata unei piese de schimb. Tocmai de aceea iti recomandam sa il lasi doar pe mana profesionistilor experimentati. Nu risca sa pierzi investitia!

Specificatii tehnice

12V, 50W, cu bec
mufa cu 2 pini tata
dimensiuni (fara protectia de cauciuc)
140/ 140/ 190mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura