Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu far dreapta Bobcat 6718043OE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Out Of stock
Descriere
Acest ansamblu far dreapta Bobcat 6718043OE este o componenta ce cunoaste foarte bine importanta unui drum luminat corespunzator. Adevarul este ca drumul spre reusita trebuie luminat cu o multime de lucruri. Printre ele se numara si componentele calitative. Dar daca ai ajuns pana aici, inseamna ca stii deja cat de important este sa ai alaturi aportul pieselor de clasa. Doar acestea iti pot ajuta utilajul si, implicit, afacerea pentru a putea merge la urmatorul nivel.

Deseori, piesele de schimb mediocre sau indoielnice te reduc la tacere. Asta pentru ca, in valtoarea necazurilor ce se abat asupra ta, te simti coplestit si nu mai stii incotro sa te indrepti. Daca si tu ai trecut prin astfel de situatii si ai picat in mrejele pieselor slabe, atunci stii ca nu mai vrei sa te intorci acolo. Alege pentru bunul mers al utilajului tau componente de calitate superioara asemenea celei originale Bobcat pe care ti-o prezentam aici. Stim sigur ca nu vei fi dezamagit, iar de tacere nici nu poate fi vorba, caci vei dori sa le spui tuturor despre descoperirea ta!

Ansamblu far dreapta Bobcat 6718043OE - piesa ce iti lumineaza calea!

Ce poate fi mai folositor decat o componenta de incredere care sa iti lumineze calea spre reusita?

Ridicam consultanta la rang de cinste!

Traim in zilele in care peste tot dai de vreun consultant. Insa la noi treaba sta diferit. Ne place sa fim informati si de-a lungul timpului am acumulat o sumedenie de detalii din domeniul pieselor de schimb. Iar pentru ca am realizat ca totul capata mai mult sens cand e impartasit si celor din jur, am dezvoltat pentru tine un servciu gratuit de consultanta.

Acest ansamblu far dreapta Bobcat 6718043OE vine la tine alaturi de un certificat de garantie ce se intinde pe 6 luni incepand din momentul achizitiei.

Nu vrem sa te tinem in intuneric. De aceea, trimtem acest ansamblu far dreapta Bobcat 6718043OE spre tine prin curier rapid. In 24-48 de ore ar trebui sa iti sara in brate. Iti reamintim ca pe site-ul nostru poti gasi solutii pentru mai toate defectiunile utilajului tau!

Montajul este un proces deosebit de important in viata unei piese de schimb. Tocmai de aceea iti recomandam sa il lasi doar pe mana profesionistilor experimentati. Nu risca sa pierzi investitia!

Specificatii tehnice

12V, 50W, cu bec
mufa cu 2 pini tata
dimensiuni (fara protectia de cauciuc)
140/ 140/ 190mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura