Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie pentru compresor de aer Komatsu EC20

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu EC20
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti o dimineata in care pregatesti utilajul pentru o noua zi de lucru. Totul pare in regula, dar comutatorul de pornire da semne de oboseala. Se intampla adesea sa pierzi timp pretios cautand solutii temporare, dar acum ai ocazia sa alegi ceva durabil. Acest contact cu cheie Komatsu EC20 este piesa de rezistenta ce iti va simplifica considerabil activitatea. Fiind o componenta esentiala pentru functionarea utilajelor tale, aceasta este rezistenta, usor de montat si intotdeauna prezenta pe rafturile noastre, gata sa preia comanda utilajului tau.

Nu mai trebuie sa iti faci griji pentru cheile pierdute sau uzate, pentru ca ACN Piese Utilaje iti vine in ajutor cu solutii tehnice de top. Cand vine vorba de utilajele tale, fie ca lucrezi in constructii sau agricultura, ACN Piese Utilaje este sursa de incredere pentru piese de schimb, accesorii si consumabile.

Contact cu cheie Komatsu EC20 - solutii premium pentru utilaje de top!

Acest set este special conceput pentru a-ti asigura un start fara probleme. Setul vine dotat cu doua chei de pornire, pentru a nu ramane niciodata blocat in lucrari. Acesta are rolul esential de a furniza tensiunea necesara electromotorului pentru a initia motorul termic. Nu astepta sa apara probleme majore - esti doar la un apel sau un click distanta de a rezolva orice deficienta. Compatibilitatea este perfecta chiar si cu modelul Komatsu EC20ZS-1.

Sfaturi tehnice de la si pentru profestionisti!
Iti venim in intampinare cu sfaturi utile pentru mentinerea eficientei utilajelor tale. Nu ezita sa ne contactezi pentru orice intrebare sau asistenta suplimentara! Consilierii nostri sunt gata sa te sprijine, astfel incat fiecare achizitie sa iti aduca satisfactia sperata. Iti oferim intreg suportul de care ai nevoie pentru a alege corect. Contacteaza-ne!

Livrare
E timpul sa iei masuri pentru optimizarea utilajului tau! Un contact cu cheie pentru compresor de aer Komatsu EC20 te asteapta si este prezent in stoc pentru livrare rapida. Asteptarea este minima, intrucat produsul va ajunge la tine in cel mult 24 de ore. Ai incredere si siguranta ca utilajul tau va fi din nou pe drumul cel bun!

Montaj
Iti recomandam ca montajul sa fie facut intr-un service autorizat pentru a beneficia de o reparatie de lunga durata.

Specificatii tehnice

contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
diametru exterior - 56mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura