Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc frictiune pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5EO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-5EO
Cod produs
KAPHN3ZU-AS
Out Of stock
Descriere
Acest disc frictiune Komatsu WB97R-5EO este o afacere din orice punct de vedere! Vrei sa iti valorifici investitia si sa experimentezi o activitate neintrerupta mult timp? Nu este loc de indoiala! Alege aceasta bijuterie Carraro menita sa aduca contributie in parametri optimi! Nu ti-am recomanda niciodata ceva de care nu suntem siguri! Locul sau de asamblare este pe puntea din spate!

Este important sa alegi drumul corect. Inainteaza si tu in ceea ce priveste evolutia tehnologiei pe piata si adapteaza-te schimbarilor! Ia legatura cu operatorii nostri si primeste cele mai utile informatii pe care sa le integrezi intr-o rutina zilnica! Fa-ne partenerii tai in aceasta afacere plina de provocari si iti vom livra cele mai eficiente cai de operare!

Bucura-te de o experienta continua cu acest disc frictiune Komatsu WB97R-5EO rezistent!
O functionare inadecvata este cel mai de temut factor atunci cand investesti intr-un nou produs! Este si normal avand in vedere presiunea care apasa pe utilajul tau in acest domeniu! Nu te ingrijora cu privire la indeplinirea rolului acestui disc! El va asigura transmiterea cuplului de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice.

Cu o informare corecta iti sustii activitatea ca un profesionist!
Pentru a te incadra in normele moderne de conduita tehnica alege sa apelezi la serviciul gratuit de consultanta! Pentru a verifica compatibilitatea discului cu utilajul tau, ia legatura cu unul din reprezentantii nostri! Prezinta-i informatiile privind placuta de identificare a puntii sau a utilajului pe care acesta este montat si da-i voie sa faca o selectie corecta a piesei! Mai mult decat atat, primesti un plan personalizat de intretinere!

Garantie
Cu noi ai garantie la fiecare pas! Asta pentru ca tinem la investitia ta! Comanda acest disc frictiune pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5EO care beneficiaza de garantie timp de 6 luni in cazul defectiunilor din fabrica!

Livrare
De indata ce primim solicitarea ta, stim ce avem de facut! Ai intrat pe site si ai plasat comanda? Atunci acest disc frictiune Komatsu WB97R-5EO va ajunge la adresa dorita in numai 24 de ore!

Montaj
Montajul este o etapa elementara in tot acest proces! De aceea, de fiecare data trebuie sa apelezi la ajutor de specialitate in cadrul atelierelor performante! De ce ar trebui schimbat, daca s-a uzat cel care este montat pe utilaj? Pentru ca uzura si subtierea unui disc il fac sa patineze si sa isi piarda eficienta in transmiterea cuplului, facand o transmisie partiala.

Specificatii tehnice:

• La interior are 15 dinti
• Grosime = 6mm
• Diametru = 290mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura