Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dop capac punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 438B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438B
Out Of stock
Descriere
Un bun conducator se preocupa de starea subalternilor sai. Arata-le utilajelor care te deservesc ca le apreciezi ajutorul, echipandu-le cu cele mai bune piese pe care le poti gasi! Acest dop capac punte fata Caterpillar 438B este una dintre aceste piese! Acesta se va asigura ca utilajele tale sunt multumite de ingrijirile primite. Functionarea acestora in mod corespunzator este garantata de simpla prezenta a acestei piese in componenta lor.

Aceasta piesa atent fabricata din materiale de cea mai buna calitate este exact ceea ce ii trebuie buldoexcavatorul tau, pentru a te putea multumi cu rezultatele sale. Acesta va functiona mai bine ca niciodata! Nicio sarcina de lucru nu i se va mai parea o provocare de acum inainte! Cerintele tale vor fi satisfacute in totalitate, indiferent de numarul si de rigurozitatea lor! Aceasta piesa este cheia succesului tau!

Performantul dop capac punte fata Caterpillar 438B - scutul utilajului tau impotriva obstacolelor!
Avand rolul de a opri patrunderea prafului si a corpurilor straine printre componentele interne ale puntii fata a buldoexcavatorului tau, acest dop capac garanteaza ca isi va indeplini rolul cu simt de raspundere si eficienta maxima! Acesta isi va asuma rolul de scut al utilajului tau in fata conditiilor grele ale santierului. Acest mediu dur de lucru nu-l va mai afecta la fel de tare ca si pana acum.

Consultanta unui expert, acum mai la indemana ca niciodata!

Este fireasca aparitia intrebarilor atunci cand ai de a face cu o problema aparuta subit care ti-a dat planurile peste cap. Noi suntem aici pentru a te ajuta sa treci mai usor prin asemenea momente. Profita de serviciul nostru de consultanta gratuita, accesibil doar clientilor ACN Piese Utilaje, pentru a primi raspunsurile mult cautate!

Livrare
Nimanui nu-i place sa astepte mai mult decat este cazul. Deci, ca atare, noul tau dop capac punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 438B va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, pentru a-ti usura situatia. Contacteaza-ne pentru a primi raspunsul intrebarilor care te apasa!

Montaj
Un montaj corespunzator este la fel de important ca si calitatea pieselor alese. Asigura-te ca acestea se bucura de atentia unui profesionist care le va da sansa sa-si etaleze trasaturile. Alegerea unui atelier service potrivit nu este tocmai usoara. De aceea iti vom pune cu drag la dispozitie, la cerere, lista cu ateliere service acreditate partenere cu ACN Piese Utilaje.

Specificatii tehnice
-Grosime: 10 mm
-Diametru exterior: 45,8 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura