Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dop capac punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 436

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 436
Out Of stock
Descriere
Asa cum in povesti si in cartile de istorie cavalerii curajosi aveau nevoie scuturi si armuri, si utilajele tale au nevoie de astfel de piese de protectie. Acest dop capac punte fata Caterpillar 436 este elementul de protectie care va garanta rezistenta curajosului tau prieten in fata factorilor externi care ii pot face rau.

Aceasta piesa este confectionata asemeni unui scut din povestile copilariei, din cele mai bune materiale cu putinta si dupa masuratori precise. Ii va oferi buldoexcavatorului tau cel mai mare nivel de protectie disponibil, astfel incat sa reziste in fata celor mai mari provocari care pot aparea.

Durabilul dop capac punte fata Caterpillar 436 - camaradul de incredere al utilajului tau!
Ferind componentele interne ale puntii fata de patrunderea corpurilor straine si murdariei, acest dop capac este intocmai ajutorul de care utilajul tau are nevoie. Sarcinile de lucru dificile pe care acesta trebuie sa le indeplineasca i se vor parea o joaca. Acesta va da piept cu ele, precum eroul unei povesti da piept cu obstacolele aparute in calea sa spre succes.

Cea mai buna consultanta, la doar un telefon distanta!
Te vei simti semeni unui protagonist de basm pus in fata unei provocari. Si tie iti vor aparea in minte intrebari tot mai complicate. Echipa noastra de experti isi va asuma rolul calauzei tale. Acestia te vor indruma catre calea de rezolvare cea mai rapida si eficienta pentru tine! Serviciul nostru de consultanta gratuita iti va sta la dispozitie!

Livrare
Clipele petrecute in asteptarea unei solutii te pot face sa simti ca timpul s-a oprit in loc. Noi te vom ajuta sa treci peste aceasta, livrandu-ti acest dop capac punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 436 din depozitul nostru in aproximativ 24 de ore. Contacteaza-ne cu incredere pentru a beneficia de consilierea expertilor nostri!

Montaj
Indiferent de calitatea pieselor pe care le achizitionezi pentru utilajele tale. Daca nu sunt montate corect, investitia ta poate fi nulificata de un montaj incorect. Un aspect la fel de crucial ca si selectia piesei in sine este alegerea unui service autorizat. Astfel vei stii ca montajul va fi realizat de profesionisti. Suntem pregatiti sa iti furnizam o lista de service-uri partenere acreditate. Astfel vei putea avea incredere ca montajul va fi efectuat cu cea mai mare atentie.

Specificatii tehnice

-Grosime: 10 mm
-Diametru exterior: 45,8 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura