Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dinte miniexcavator Hitachi EX25

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi EX25
Out Of stock
Descriere
Daca a venit momentul inlocuirii unor dinti de la cupa utilajului tau, ai nimerit la noi cum nu se poate mai bine! Avem pentru tine acest dinte miniexcavator Hitachi EX25 impecabil, o echivalenta excelenta a piesei originale la un super pret. Performantele sale sunt remarcabile, duce mult si bine chiar si in cele mai dificile conditii de exploatare, caci este fabricat dintr-un metal extrem de dur. Asigura-i un montaj de calitate, folosind suruburi si piulite pe masura, si te vei bucura de cele mai bune rezultate!

Alegerile pe care le faci in privinta intretinerii utilajului tau ii influenteaza performantele ulterioare. Opteaza pentru piese de calitate si actioneaza la timp, fara a amana interventiile tehnice de care acesta are nevoie. Astfel, vei putea fi cu un pas inaintea defectiunilor, rarindu-le totodata frecventa. Caci, daca mizezi pe calitate, pierzi mai putin timp cu reparatiile si, mai ales, eviti surprizele neplacute. Suna-ne si afla mai multe despre nevoile utilajului tau! Iti va prinde bine!

Dinte miniexcavator Hitachi EX25 - un ajutor de nadejde!
Cu acest dinte pentru miniexcavator Hitachi EX25 ii oferi forte proaspete utilajului tau, pentru a putea sa muste cu sete solul, oricat de dur ar fi, sporind in eficienta. Vezi prea bine ca atunci cand dintii i se uzeaza, masinaria ta pare nitel cam obosita si, ca sa faca fata, isi supune pompa hidraulica si bratul la eforturi suplimentare, care le vor uza prematur. Ca sa mearga treaba snur, prevenind defectiuni mai ample, inlocuieste la timp dintii uzati.

Cand ai dubii, contacteaza-ne!
Poate nu esti sigur daca o piesa se potriveste sau nu utilajului tau. Ori poate nu stii ce remedii sa-i oferi utilajului tau pentru a se insanatosi. De ce sa-ti bati capul, cand ne poti cere ajutorul? Specialistii nostri sunt pregatiti sa raspunda intrebarilor tale si sa-ti ofere rapid solutiile potrivite pentru a depasi impasul. Consultanta este gratis! Contacteaza-ne!

Fii fara grija, pentru acest dinte miniexcavator Hitachi EX25 ai si o garantie de 6 luni de la data facturarii, in caz ca ar avea defecte de fabricatie. Sunt extrem de rare astfel de cazuri, dar totusi, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Intelegem ca te grabesti, dar nu-ti fa griji, iti vom livra acest dinte miniexcavator Hitachi EX25 super rapid. Contacteaza-ne online sau telefonic siporneste catre tine. Iar de esti prin zona, poti veni sa ridici coletul de la sediul nostru situat langa Bucuresti.

Cat de buna ar fi o piesa, important e si cum e montata, ca sa-si poata face treaba ca la carte. Apeleaza la profesionisti si vei avea rezultate excelente. De nu cunosti pe nimeni, iti trimitem o echipa de incredere din apropierea ta.

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura