Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set surub piulita dinte Hitachi EX18-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi EX18-2
Out Of stock
Descriere
De surubareala nu prea ai cum sa scapi, caci suruburile si piulitele sunt in prima linie in lupta cu uzura si e firesc sa cedeze, mai devreme sau mai tarziu. Ideal ar fi cat mai tarziu. Avem pentru tine un set surub piulita dinte Hitachi EX18-2 nemaipomenit destinat prinderii si fixarii dintilor de la cupa utilajului tau, pe ajutorul caruia te poti baza vreme indelungata, caci piesele care-l compun sunt super rezistente si fiabile si nu capituleaza cu usurinta in fata uzurii. Or fi ele uzuale, or fi si mici, dar fac fata cu brio provocarilor si, daca-s montate corect, isi fac treaba impecabil.

Alegerile pe care le faci iti contureaza parcursul. Fii inspirat, mizeaza pe calitate! Investitiile inteligente iti aduc beneficii, dar si economii considerabile. Cand iti intretii corespunzator utilajul, acesta performeaza, iar productivitatea ta creste. Hai sa te invatam ce, cum si cand sa faci pentru a-ti mentine utilajul in cea mai buna forma! Gasesti la noi si piese de schimb de cea mai buna calitate, dar si suportul tehnic atat de necesar in multe situatii. Suna-ne!

Set surub piulita dinte Hitachi EX18-2 - pentru un plus de eficienta!
Priveste-ti utilajul ca pe un imens puzzle, in care fiecare piesa joaca rolul sau pentru intregul ansamblu. Lipsa uneia dauneaza in acest caz nu doar imaginii, ci si performantelor utilajului tau. Chiar si banalele suruburi si piulite sunt importante si nu te poti lipsi de ele. Cele din acest set surub si piulita dinte miniexcavator Hitachi EX18-2 sunt necesare pentru prinderea si fixarea dintilor utilajului tau, iar lipsa lor ti-ar influenta negativ randamentul.

Te framanta ceva? Gasim noi solutia!
De vrei sa-ti explicam mai pe indelete cum stau lucrurile cu defectiunile pe care le intampini si ce poti face pentru a scapa de ele, contacteaza-ne si discuta cu specialistii nostri. Fie ca ai dubii in ce priveste compatibilitatea unei piese, ori vreo defectiune mai complexa iti da batai de cap, vei primi rapid informatiile de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii, in cunostinta de cauza. Suportul tehnic poate fi necesar in multe situatii, iar noi ti-l oferim gratuit! Asadar, nu-ti mai bate capul, contacteaza-ne!

Pregateste-te ca vine! Stim cat de mult conteaza sa ai la timp, piesele de care ai nevoie, de aceea iti vom livra acest set surub piulita dinte Hitachi EX18-2 super rapid. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. Daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Ca sa mearga ca la carte, asigura-te ca apelezi la persoane calificate. Surubari gasesti pe toate drumurile, dar ai putea intampina probleme daca montajul lasa de dorit. Daca nu ai pe cineva de incredere, da-ne de veste si te punem in contact cu un mecanic priceput din zona ta!

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura