Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set surub piulita dinte Hitachi EX22

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi EX22
Out Of stock
Descriere
Pentru a ramane pe pozitii vreme indelungata, dintii utilajului tau au nevoie de niste suruburi si piulite de nadejde, ce nu capituleaza cu usurinta in fata sarcinilor grele. Avem pentru tine un set surub piulita dinte Hitachi EX22 excelent, ce merita din plin increderea ta, pentru ca piesele care il compun dau dovada de o rezistenta nemaipomenita si iti asigura o fixare ca la carte. Se potrivesc perfect una cu alta, pana in cel mai mic detaliu, oferindu-ti rezultate remarcabile vreme indelungata. Asigura-te ca sunt montate corespunzator si scapi de-o grija!

Pune accent pe calitate in tot ceea ce intreprinzi, in toate alegerile pe care le faci, chiar si atunci cand piesele de care ai nevoie sunt unele atat de simple si de uzuale cum sunt suruburile si piulitele. De-ti mai trebuie si alte piese, arunca o privire pe site sau, si mai bine, da-ne un telefon sau un mesaj si rezolvam! Avem o multitudine de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate, la preturi pentru toate buzunarele. Iar daca tii cont de recomandarile specialistilor nostri, iti vei mentine utilajul sanatos si performant mult timp de-acum incolo. Nu mai sta pe ganduri, ia legatura cu noi!

Set surub piulita dinte Hitachi EX22 - pentru o functionare impecabila!
Priveste-ti utilajul ca pe un imens puzzle, in care fiecare piesa joaca rolul sau pentru intregul ansamblu. Lipsa uneia dauneaza in acest caz nu doar imaginii, ci si performantelor utilajului tau. Chiar si banalele suruburi si piulite sunt importante si nu te poti lipsi de ele. Cele din acest set surub si piulita dinte miniexcavator Hitachi EX22 sunt necesare pentru prinderea si fixarea dintilor utilajului tau, iar lipsa lor ti-ar influenta negativ randamentul.

Te framanta ceva? Gasim noi solutia!
De vrei sa-ti explicam mai pe indelete cum stau lucrurile cu defectiunile pe care le intampini si ce poti face pentru a scapa de ele, contacteaza-ne si discuta cu specialistii nostri. Fie ca ai dubii in ce priveste compatibilitatea unei piese, ori vreo defectiune mai complexa iti da batai de cap, vei primi rapid informatiile de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii, in cunostinta de cauza. Suportul tehnic poate fi necesar in multe situatii, iar noi ti-l oferim gratuit! Asadar, nu-ti mai bate capul, contacteaza-ne!

Pregateste-te ca vine! Stim cat de mult conteaza sa ai la timp, piesele de care ai nevoie, de aceea iti vom livra acest set surub piulita dinte Hitachi EX22 super rapid. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. Daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Ca sa mearga ca la carte, asigura-te ca apelezi la persoane calificate. Surubari gasesti pe toate drumurile, dar ai putea intampina probleme daca montajul lasa de dorit. Daca nu ai pe cineva de incredere, da-ne de veste si te punem in contact cu un mecanic priceput din zona ta!

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura