Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dinte miniexcavator Caterpillar 302.5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 302.5
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unor noi dinti pentru cupa utilajului tau, acest dinte miniexcavator Caterpillar 302.5 care ti-a atras atentia este o alegere nemaipomenita, caci e zdravan, nu gluma, pe masura sarcinilor grele pe care le are. Fabricat dintr-un metal extrem de dur, dintele acesta rezista mult si bine la datorie, fara sa se rupa ori sa se toceasca prea usor. Oricat de dur ar fi solul, nu-i opune rezistenta, astfel ca vei putea lucra in ritmul in care ti-ai propus, finalizand la timp lucrarile. Asigura-i un montaj pe masura si isi va face treaba impecabil. Iar pretul sau e foarte accesibil!

Cand ai alaturi aliati de nadejde, esti pregatit sa faci fata oricaror probleme tehnice fara sa te stresezi, caci stii ca vei gasi rapid cel mai eficient remediu, iar problema va fi solutionata fara prea mare efort. Apeleaza cu incredere la noi ori de cate ori iti vezi utilajul obosit si te vom ajuta sa-i redai vigoarea. Ti-am pregatit o gama complexa de piese de schimb de cea mai buna calitate si, in plus, iti oferim suport tehnic adaptat nevoilor tale, ca sa nu-ti bati nici capul si sa poti beneficia si de cele mai bune rezultate. Suna-ne, specialistii nostri sunt pe baricade!

Dinte miniexcavator Caterpillar 302.5 - un ajutor de nadejde!
Acest dinte pentru miniexcavator Caterpillar 302.5 iti ajuta utilajul sa muste mai bine, oricat de dur ar fi solul cu care se confrunta. Cand dintii de la cupa utilajului tau se tocesc, sunt necesare forte mai mari pentru efectuarea muscaturii, ceea ce solicita suplimentar componentele bratului, dar si pe cele ale sistemului hidraulic. De ce sa risti o defectiune mai serioasa, cand poti rezolva totul mult mai simplu si mai ieftin inlocuind dintii uzati?

Ai nevoie de mai multe informatii? Ia-ne la intrebari!
Orice nelamurire ai avea in privinta pieselor de schimb sau, in general, in ce priveste intretinerea utilajului tau, nu te sfii sa ne contactezi. Stim ca uneori poate fi complicat sa descalcesti itele unei defectiuni, dar nu-ti fa griji, specialistii nostri te ajuta sa depasesti obstacolele, identificand rapid cauza, dar si remediile necesare, ca sa poti rezolva totul in doi timpi si trei miscari. Contacteaza-ne, serviciul nostru de consultanta iti este oferit in mod gratuit!

Ai siguranta deplina, caci acest dinte miniexcavator Caterpillar 302.5 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data facturarii, in cazul defectelor de fabricatie. Nu credem sa fie cazul, dar totusi, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Daca te-ai hotarat, plaseaza comanda online sau telefonic, iar acest dinte miniexcavator Caterpillar 302.5 porneste catre tine. Il vei primi in cel mai scurt timp. Iar daca esti prin apropiere, poti veni sa ridici coletul de la sediul nostru situat langa Bucuresti.

De vrei sa te bucuri din plin de investitia facuta, asigura-te ca montajul este efectuat corespunzator, de catre persoane specializate. Un montaj impropriu te face sa pierzi si timp, dar si bani, de ce sa-ti asumi riscuri? Avem colaboratori de incredere in toata tara, daca ai nevoie de un mecanic priceput, da-ne de veste si il trimitem la tine!

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura