Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dinte excavator Komatsu PC05

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC05
Out Of stock
Descriere
Ar fi culmea ca o masinarie masiva ca a ta sa se impiedice de un dinte uzat. Nu-l lasa utilajul sa sufere, schimba la timp dintii tociti, ca sa nu-si piarda nici eficienta si pentru a proteja, totodata, componentele bratului si pe cele ale sistemului hidraulic. Avem pentru tine un dinte excavator Komatsu PC05 de toata isprava, o piesa de cursa lunga, fabricata dintr-un metal extrem de dur care ii confera rezistenta remarcabila. Duce mult si bine, infruntand cu brio conditiile severe de lucru si sarcinile grele, nu gluma. Este compatibil si cu modelul Komatsu PC05-7.

Avem o sumedenie de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor, astfel ca iti vom oferi cele mai eficiente remedii in lupta cu defectiunile. De nu esti sigur de compatibilitatea unei piese ori daca nu reusesti sa descalcesti itele vreunei defectiuni, intreaba-ne si iti vom raspunde prompt si concis. Specialistii nostri isi pun la bataie toata priceperea si cunostintele pentru a te scoate la liman. Suna-ne si fa-ti misiunea mai usoara!

Dinte excavator Komatsu PC05 - o alegere isteata!
Acest dinte pentru excavator Komatsu PC05 iti ajuta utilajul sa muste solul cu sete, in ritmul in care ti-ai propus, oferindu-i un plus de eficienta. Dintii cupei utilajului tau trebuie sa fie mereu in perfecta stare, bine ascutiti, altfel vor fi afectate componentele bratului sau cele ale sistemului hidraulic, care vor fi nevoite sa faca eforturi suplimentare pentru a mentine activitatea in parametri optimi. De ce sa te complici, asumandu-ti functionarea cu niste dinti tociti, cand poti preveni atat de simplu probleme mai complexe?

Cu aliati de nadejde treci si marea!
Stim cat de mult conteaza sa ai acces rapid la orice informatie ti-ar fi necesara pentru a-ti repune utilajul pe pozitii. Defectiunile pot fi uneori de-a dreptul complicate, dar nu te stresa, acum poti sa le vii de hac fara prea mare efort. Iti oferim consultanta completa, adaptata nevoilor tale si, nu in ultimul rand, gratuita! Specialistii nostri sunt pregatiti sa dea curs solicitarilor tale, oferindu-ti solutiile cele mai eficiente pentru remedierea defectiunilor cu care te confrunti. Iti va fi mult mai simplu! Contacteaza-ne!

Iti oferim pentru acest dinte excavator Komatsu PC05 o garantie de 6 luni de la data facturarii, in cazul defectelor de fabricatie. Nu prea credem sa fie nevoie, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Pretuim promptitudinea, de aceea iti vom livra acest dinte excavator Komatsu PC05 in cel mai scurt timp. Contacteaza-ne online sau telefonic si ne punem in miscare. De asemenea, daca esti pe aproape, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Chiar daca piesa e de calitate, rezultatele nu vor fi cele asteptate daca montajul lasa de dorit. Sunt multi care s-ar pricepe, dar de la ?s-ar? pana la ?se? e cale lunga in practica. Cel mai bine este sa apelezi pentru efectuarea oricarei interventii tehnice la persoane specializate. De ai nevoie de o recomandare, da-ne de veste si se rezolva!

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura