Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dinte central pentru buldoexcavator Komatsu WB91R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu
Out Of stock
Descriere
Daca utilajul tau se crede vreun ?Va Dam?, nu-l judeca. Sunt sanse mari ca disconfortul produs de un dinte defect sa-i faca zilele mai grele. C-asai cu dintii, se mai strica. Si pana face el spagatul pe scaune, tu poti sa faci cumparaturile necesare pentru ca durerea sa nu dureze prea mult timp. Iti recomandam un produs puternic, care garanteaza o lunga perioada de functionare. In sunet de trompete, va prezentam acest dinte central buldoexcavator Komatsu WB91R Este un produs bine construit, va sti cum sa imbunatateasca dantura utilajului tau. Produsul este compatibil si cu modelele: Komatsu WB91R-1, WB91R-2, WB91R -5, WB91R-5EO.

La noi in areal, primeaza ordinea si disciplina. Nu pe army model ci pe mama model. ?Strange-ti lucrurile copile, pune-le la locul lor!? gen. Toate produsele sunt organizate intr-o maniera eficienta si usor de accesat de catre oricine. Daca ai nevoie de noi, telefoneaza-ne. Colegii nostri sunt atat de bine pregatiti incat este imposibil sa inchei conversatia fara toate informatiile de care ai nevoie. O sa vezi, vei suna iar de drag la noi! Si daca nu va fi la initiativa ta, te va trimite utilajul tau! ?Mergi, mamica, la baietii aia!? gen

Dinte central buldoexcavator Komatsu WB91R iti concediaza stomatologul tehnic
Un dinte central buldoexcavator Komatsu, cunoscut si sub denumirea de dinte de incovoiere, este o componenta esentiala a acestora, care sunt utilaje de constructie versatile si puternice. Acest tip de dinte este situat in partea frontala a buldoexcavatorului, in partea inferioara a bratului sau de excavare. Dintele central buldoexcavator este proiectat pentru a efectua operatiuni de sapare, excavare si incarcare a materialelor in soluri dure, precum roca si pamant compactat.

Mergi cu noi, consultantii eroi!
Suntem pregatiti sa rezolvam problemele tehnice ale utilajelor tale, indiferent de complexitatea acestora. Echipa noastra de consultanti este mobilizata pentru tine non stop. Ei stiu bine ce piesa iti trebuie, sunt pregatiti sa iti recomande ce e mai bun, mai fiabil, mai performant. Si la un pret care sa te faca sa zambesti placut surprins. Este o placere sa lucrezi cu ei, fiind atat de entuziasti. Scrie-le, suna-i si problema ta este rezolvata.

Livrare
Efectuam totul in timp real. Ne-ai solicitat azi? Ok, maine piesa e la tine. Cu unul din cele mai bune servicii de curierat rapid din tara. Plata o faci la primire cu posibilitatea verificarii continutului inainte. Avem grija sa ajunga in siguranta. Sau o poti ridica direct din depozit. Ne gasesti utilizand datele din contact.

Montaj
Noi stim tot... inclusiv ca nu ajunge doar sa efectuam livrarea. Ai nevoie si de un montaj corect. Iti recomandam sa apelezi la un profesionist sau la un atelier mecanic. Desigur, la cerere iti putem recomanda noi un mecanic bun din raza localitatii unde se desfasoara activitatea ta. Noi lucram doar cu mecanici buni. Ii stim pe toti.

Specificatii tehnice:

? Distanta dintre falci - 23mm
? Distanta dintre gauri - 80mm
? Lungime totala - 280mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura