Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson cu incuietoare rezervor combustibil Bobcat 654

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 654
Out Of stock
Descriere
Achizitioneaza cu incredere acest buson cheie rezervor combustibil Bobcat 654 original! Calitatea superioara, pretul de achizitie si eficienta maxima sunt principalele avantaje ale acestei piese. Bobcat l-a fabricat din cele mai bune materiale si cu respectarea tuturor standardelor de calitate. Astfel, multa vreme il vei putea folosi pe miniincarcatorul tau. Ai certificat de garantie si livrare rapida oriunde in tara!

Trebuie sa asiguri constant performanta si longevitatea echipamentelor tale. Nu uita ca echipamentele si utilajele grele sunt puternic solicitate zi de zi. Ori, nu poti sa doresti productivitate fara sa dai atentie pieselor pe care le administrezi echipamentului. Chiar si cele aparent nesemnificative sunt de o importanta majora! Suna acum si te ajutam sa alegi capacul cu incuietoare potrivit miniincarcatorului tau! Suntem gata sa-ti oferim consultanta tehnica gratuita!

Buson cheie rezervor combustibil Bobcat 654 - recomandat de specialisti!
Busonul rezervorului nu este folosit doar pentru a pastra motorina in interior, ci si pentru a tine impuritatile din aer la distanta. Fara el, motorul tau va fi contaminat. Nu ti-ai dori ca un element atat de minor sa duca la reparatia motorului. Inlocuirea busonului nu ar trebui amanata. Utilajul tau poate fi manevrat in siguranta cu toate componentele intacte si la locul lor. Unele avarii care apar la echipament pot parea nesemnificative, insa aduc probleme de-a dreptul neplacute.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat 654 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Acest buson cheie rezervor combustibil Bobcat 654 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Situatia de fata nu impune o interventie extrem de complicata. Dar stim ca sunt alte tipuri de avarii unde nu se pricepe toata lumea! Cand te gasesti in astfel de situatii, trebuie sa stii ca in noi gasesti un sprijin. Profesionistii nostri te vor ajuta cu toare reparatiile necesare utilajului tau!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura