Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson cu incuietoare rezervor combustibil Bobcat 643

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 643
Out Of stock
Descriere
Un astfel de buson cheie rezervor combustibil Bobcat 643 este o piesa de calitate superioara, care nu lipseste din stocul nostru. Piesa provine din uzinele Bobcat si poate fi achizitionata la un pret foarte bun. Producatorul ne-a asigurat de buna compatibilitate cu acest miniincarcator. Am ales sa importam acest produs original datorita calitatilor tehnice extraordinare pe care le prezinta. Este foarte eficient si poate fi utilizat o perioada lunga de timp pentru ca are in componenta materiale atent alese.

Ei bine, cum stii care este cel bun pentru echipamentul tau? Cum faci alegerea daca nu cunosti prea multe detalii din domeniu? Noi iti propunem sa intri in contact cu asistentii nostri tehnici si sa stai de vorba cu ei! Vei primi toate lamuririle! Nu te ingrijora, consultanta este gratuita! Ingrijirea utilajului tau presupune multa atentie, poti accesa la noi si serviciul de mentenanta personalizata!

Buson cheie rezervor combustibil Bobcat 643 - esential pentru miniincarcatorul tau!
Busonul rezervorului de combustibil are rolul de a izola combustibilul de mediul exterior si de a preveni scurgerea acestuia. Cel mai sigur, este sa intervii imediat cum simti ca busonul nu se mai inchide corect. Fara acesta, lucrurile se complica! Scade eficienta combustibilului, se contamineaza cu impuritati si se evapora motorina. Se contamineaza inclusiv motorul echipamentului si alimentezi mai des utilajul. Clar vei pica testele de emisie si nu vei trece inspectiile tehnice.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Buson cu incuietoare rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat 643 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Acest buson cheie rezervor combustibil Bobcat 643 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Te vei descurca de minune sa montezi aceasta piesa de schimb. In cazul in care mai ai si alte avarii la echipament, contacteaza-ne si iti trimitem o echipa de mecanici profesionisti. Ei vor stii exact ce este de facut pentru ca utilajul tau sa-si recapete functionalitatea! Contacteaza-ne cu incredere!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura