Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson cu incuietoare rezervor combustibil Bobcat S250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S250
Out Of stock
Descriere
O piesa originala este intotdeauna cea mai buna solutie pentru buna intretinere a utilajului tau! De aceea iti propunem acest buson cheie rezervor combustibil Bobcat S250 prezent in oferta noastra. El este de origine si poate fi livrat rapid oriunde in tara. Bobcat este producatorul acestei componente foarte rezistente! Eficienta sa o vei observa imediat. Va reusi sa etanseze optim rezervorul, iar impuritatile nu vor avea nicio sansa sa contamineze combustibilul.

Ne poti solicita oferta oricand, iar produsul este in stoc, deci il poti comanda linistit. Iti va fi livrat foarte repede. Cat despre compatibilitatea cu utilajul tau, iti garantam ca nu vor fi probleme. Pentru siguranta ta, te poti sfatui gratuit cu unul dintre consultantii tehnici. Ei sunt cei mai potriviti sa te asiste cand doresti sa faci noi achizitii pentru miniincarcatorul tau. Iti vor face cele mai bune recomandari! Sa stii ca stocul nostru cuprinde toate piesele de schimb de care ai putea avea nevoie!

Buson cheie rezervor combustibil Bobcat S250 - un produs original spectaculos!
Busonul rezervorului este pus acolo cu un rol. Chiar daca utilajul nu se considera ca este avariat, cu trecerea vremii, vor aparea alte probleme mai putin placute. Cel mai important scop al acestui buson este de a nu permite combustibilului sa iasa afara, iar al doilea este de a nu lasa impuritatile din aer sa intre in rezervor si sa contamineze combustibilul. Un alt rol al busonului este de a pastra presiunea corecta in sistemul de combustibil.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Buson cu incuietoare rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat S250 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Acest buson cheie rezervor combustibil Bobcat S250 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Situatia de fata nu impune o interventie extrem de complicata. Dar stim ca sunt alte tipuri de avarii unde nu se pricepe toata lumea! Cand te gasesti in astfel de situatii, trebuie sa stii ca in noi gasesti un sprijin. Profesionistii nostri te vor ajuta cu toare reparatiile necesare utilajului tau!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura