Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson cu incuietoare rezervor motorina Bobcat T2556

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T2556
Out Of stock
Descriere
In cazul in care cautai cea mai buna oferta pentru un buson cheie rezervor motorina Bobcat T2556 de calitate, atunci ai gasit locul potrivit. Alege-l pe acesta intrucat a fost fabricat in atelierele de mecanica Bobcat. Respecta intocmai criteriile tehnice, iar pretul la care este disponibil la noi este, intr-adevar, un chilipir. Piesa este mult mai rezistenta decat altele din gama sa si aduce o protectie in plus rezervorului de motorina al incarcatorului telescopic!

Ai nevoie de un serviciu de calitate superioara care sa te ajute pentru a-ti putea duce iarasi lucrarile la bun sfarsit. Apeleaza cu incredere la ACN Piese Utilaje! Pentru inceput, noi iti oferim suport tehnic gratuit! Apoi, daca necesitatile o cer, poti apela la service-ul mobil! Si daca vrei sa ai o afacere profitabila, iti intretii perfect utilajele cu serviciul de mentenanta personalizata!

Buson cheie rezervor motorina Bobcat T2556 - o componenta apreciata de clientii nostri!
La busoanele care au incuietoare, cauza blocarii poate fi defectarea acestei incuietori. Cand incuietoarea se blocheaza in pozitia inchis, busonul nu mai poate fi utilizat. Aceasta situatie nu este deloc simplu de solutionat, pentru ca fortarea incuietorii poate avea ca efect si alte stricaciuni. Cel mai corect este sa apelezi la un service autorizat sau la un mecanic cu experienta, in cazul in care apare aceasta problema. Recomandam ca, oricat de nesemnificativa ar putea parea aceasta avarie, sa o rezolvi, deoarece impiedica alimentarea utilajului cu combustibil.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor motorina pentru incarcator telescopic Bobcat T2556 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest buson cheie motorina Bobcat T2556 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Te vei descurca de minune sa montezi aceasta piesa de schimb. In cazul in care mai ai si alte avarii la echipament, contacteaza-ne si iti trimitem o echipa de mecanici profesionisti. Ei vor stii exact ce este de facut pentru ca utilajul tau sa-si recapete functionalitatea! Contacteaza-ne cu incredere!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura