Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson cu incuietoare rezervor motorina Bobcat 963

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 963
Out Of stock
Descriere
Un buson cheie rezervor motorina Bobcat 963 este un produs original, pe care il regasesti acum in oferta noastra! Il comercializam la un pret atractiv! Recomandarea noastra este sa alegi mereu componente originale, atunci cand inlocuiesti piesele defecte ale utilajului. Alege acum acest element fabricat de Bobcat! Este unul foarte rezistent, capabil sa faca fata utilizarilor repetate fara sa-i apara semne de uzura cu usurinta. Cere acum oferta noastra!

Ne contactezi si iti oferim consultatie gratuita! Este important sa stii ca toti clientii nostri sunt tratati cu maxim respect si urmarim constant sa ne largim parteneriatele. Stim ca ai nevoie de servicii de calitate si piese pe care sa te poti baza, nu sa te lase balta cand iti este lumea mai draga. ACN Piese Utilaje acorda atentie nevoilor clientilor! Serviciile noastre nu pot fi trecute cu vederea! Apeleaza-ne si fa cunostinta cu ele!

Buson cheie rezervor motorina Bobcat 963 - comercializat la pret atractiv!
Busonul rezervorului nu este folosit doar pentru a pastra motorina in interior, ci si pentru a tine impuritatile din aer la distanta. Fara el, motorul tau va fi contaminat. Nu ti-ai dori ca un element atat de minor sa duca la reparatia motorului. Inlocuirea busonului nu ar trebui amanata. Utilajul tau poate fi manevrat in siguranta cu toate componentele intacte si la locul lor. Unele avarii care apar la echipament pot parea nesemnificative, insa aduc probleme de-a dreptul neplacute.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat 963 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest buson cheie rezervor motorina Bobcat 963 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Te vei descurca de minune sa montezi aceasta piesa de schimb. In cazul in care mai ai si alte avarii la echipament, contacteaza-ne si iti trimitem o echipa de mecanici profesionisti. Ei vor stii exact ce este de facut pentru ca utilajul tau sa-si recapete functionalitatea! Contacteaza-ne cu incredere!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura