Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan pentru excavator Case WX200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case WX200
Out Of stock
Descriere
Cruce cardan excavator Case WX200 - perfect compatibila cu echipamentul tau! Este o componenta realizata cu respectarea tuturor standardelor de calitate. Aceasta piesa nu te va mai aduce in situatia ingrata de a o schimba pentru ca producatorul sau s-a asigurat ca este de calitate superioara! Iti recomandam acest produs cu toata increderea. Faci o inlocuire rapida pentru ca noi avem deja piesa in stoc. Livrarea sa se face in regim de urgenta oriunde in tara!

Pentru ajutor suplimentar, noi iti oferim posibilitatea sa iei legatura oricand doresti cu asistentii tehnici ACN Piese Utilaje. Ei te vor indruma gratuit catre componenta compatibila cu echipamentul tau. Ne asiguram ca ai la indemana cele mai bune servicii la care poti apela cand echipamentul tau scartaie din toate incheieturile. Activitatea de service si intretinere a utilajelor si echipamentelor grele reprezinta o componenta principala a activitatii companiei noastre.

Cruce cardan excavator Case WX200 - acorda atentie utilajului cu o piesa buna!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Aceasta cruce cardan pentru excavator Case WX200 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Aceasta cruce cardan excavator Case WX200 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura