Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere oala cilindru cupa spate Caterpillar 424D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424D
Out Of stock
Descriere
Un utilaj reuseste sa treaca cu usurinta peste toate provocarile de pe santier doar daca este bine intretinut. Trebuie sa i se poarte de grija cand ceva nu este in regulasi are nevoie de atentie continua pentru a functiona in parametri optimi. Iti venim in ajutor cu aceasta bucsa prindere cilindru cupa spate Caterpillar 424D si scapi de o grija! Poti fi sigur ca, prin montarea acestei piese noi pe utilajul tau, vei obtine rezultate mult mai bune pe santier. Piesa se afla in stoc, o poti achizitiona la un pret avantajos, asa ca nu mai sta pe ganduri si fa ce trebuie! Comanda acum!

Cand ai nevoie de ajutor pentru piesele si utilajele tale, vii la noi! Fie vorba intre noi, avem o echipa de experti care te pot uimi cu cat de multe informatii iti pot oferi. De ce sa nu profiti la maxim de sfaturile pe care le poti primi de la ei? Astfel, poti fi siguri ca alegi piesele perfecte pentru echipamentele tale si ca ai parte de un instructaj ca la carte. Cu noi, nu trebuie sa-ti mai bati capul cu un morman de informatii pe care e greu sa le asimilezi. Simplificam totul pentru tine, ca sa poti sa ai mintea libera pentru planurile tale de pe santier!

Descopera bucsa prindere cilindru cupa spate Caterpillar 424D si profita de eficienta ei!
Aceasta piesa se monteaza la cilindrul cupei din spate a buldoexcavatorului si asigura o punte sigura si stabila intre piesele metalice. Bucsa asigura preluarea completa a uzurii care se formeaza in articulatie, lasand spatiu pentru ca piesele sa lucreze armonios in timpul lucrarilor. Aceasta piesa de calitate isi face treaba pana la final, pentru ca buldoexcavatorul tau sa aiba forta pentru toate sarcinile.

Bine ai venit la ACN Piese Utilaje!
Le suntem recunoscatori clientilor nostri care aleg sa colaboreze iar si iar cu noi. Ne face placere ca am reusit sa contribuim la succesul lor si ca sfaturile noastre chiar le-au fost de folos. Poti beneficia de consultanta gratuita pentru a te ajuta sa treci peste nelamuririle tale. Trebuie doar sa ne apelezi si o sa ai parte de cele mai bune opinii si idei!

Livrare
Aceasta bucsa prindere oala cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 424D este piesa de care ai nevoie! Pe langa calitatea garantata a produsului, beneficiezi si de serviciul nostru de curierat rapid, care iti aduce piesa la usa in 24 de ore! Asculta-ti instinctul si comanda acum!

Montaj
Montajul de calitate este o alegere inteleapta, indiferent de piesa pe care vrei sa o pui la utilajul tau! Trebuie sa fie manuita cu precizie si tact, pentru ca echipamentul tau sa nu aiba de suferit mai tarziu. Nu te uita la bani sau timp cand vine vorba de un montaj corespunzator, te poate ajuta sa economisesti pe termen lung!

Specificatii tehnice

Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura