Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere oala cilindru cupa spate Caterpillar 428C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428C
Out Of stock
Descriere
Productivitatea si eficienta utilajului dau depinde de alegerile tale! O decizie corecta cu privire la piesele de schimb poate schimba in mod considerabil buna functionare a echipamentului tau! Avem pe stoc o multime de produse de calitate, toate ca sa iti vina in ajutor! Aceasta bucsa prindere cilindru cupa spate Caterpillar 428C poate fi piesa de care ai nevoie pentru ca utilajul tau sa se simta in siguranta si plin de energie. Astfel, poate sa treaca mai usor peste provocarile de pe santier. Usureaza-i treaba cu piese bune, compatibile, si vei obtine randamentul dorit!

La fel ca si utilajul tau, uneori te simti blocat in toate sarcinile pe care trebuie sa le duci la bun sfarsit. Cum el isi revine imediat dupa ce isi primeste bucsa nou-nouta, tu poti beneficia de sfaturi personalizate pentru nevoile tale. Serviciul nostru de consultanta gratuita a fost creat din drag pentru clienti, pentru a le sari in ajutor. Expertii nostri sunt pregatiti sa furnizeze orice detaliu ai nevoie pentru a sti ca ai facut alegerile potrivite cu privire la piesele de schimb si utilajele tale. Nu mai sta pe ganduri si da-ne un telefon!

Bucsa prindere cilindru cupa spate Caterpillar 428C - utilajul tau iti va multumi!
Aceasta piesa lucreaza neincetat impotriva uzurii. Trebuie montata la cilindrul cupei din spate a buldoexcavatorului, iar de acolo, se ocupa de tot! Aduna si preia cu pricepere uzura creata in articulatie si ii ofera utilajului sansa de a munci neincetat la orice lucrare ii propui. Productivitatea acestuia va fi la cote maxime! Nu-ti spunem mai multe, vrem sa te convingi de unul singur! Stim ca vei fi multumit!

Suntem la un apel distanta de tine!
Fie ca ai nevoie de consultanta cu privire la piesa potrivita pentru utilajul tau, sau vrei sa afli detalii despre locul precis de montare, noi suntem aici sa te ajutam! Trebuie doar sa ne apelezi, mai departe ne facem noi treaba asa cum stim mai bine. Nu mai sta pe ganduri!

Livrare
Aceasta bucsa prindere oala cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428C ajunge la tine in cel mai scurt timp. Ai posibilitatea sa o ridici de la sediul nostru, sau o poti primi de la curierii nostri in maxim 24 de ore! Oriunde te-ai afla in tara, aceasta piesa isi gaseste calea pana la tine. Comanda acum!

Montaj
Calitatea montajului este la fel de importanta precum cea a piesei de schimb. Degeaba ai cel mai bun produs, daca nu te asigur ca are parte de un montaj corespunzator. Apeleaza la specialisti care te pot asigura ca utilajul tau va fi in siguranta. Alege calitatea pentru un viitor plin de eficienta!

Specificatii tehnice

Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura