Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet Caterpillar 430D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430D
Out Of stock
Descriere
Cand utilajul tau intampina probleme cu sistemul de transmisie, n-ai de ales, trebuie sa actionezi oferindu-i componente noi, care sa-l scoata din impas. Dar ai grija ce alegi, caci nu orice piesa e buna pentru el daca iti doresti eficienta si performanta. Daca ai constatat uzura vreunuia dintre capetele de bara, iti recomandam acest cap de bara complet Caterpillar 430D impecabil. Este extrem de rezistent si de fiabil, pregatit sa infrunte cu brio provocari din cele mai dificile si, oricat de intens ar fi solicitat, te poti baza pe el vreme indelungata.

Iar de mai ai nevoie si de alte piese, le vei gasi in oferta noastra. Suntem bine aprovizionati, iar calitatea pieselor de schimb si a consumabilelor pe care ti le oferim primeaza. Exploreaza oferta noastra! Daca ai nevoie de mai multe informatii despre vreo piesa ori nu reusesti sa descoperi cauza problemei si nu stii ce sa alegi, cu un simplu apel telefonic scapi de dileme. Iti oferim suport tehnic adaptat nevoilor tale!

Cap de bara complet Caterpillar 430D - o alegere inspirata!
Rolul acestui cap de bara complet pentru buldoexcavator Caterpillar 430D in arhitectura utilajului tau este deosebit de important, fiind o componenta esentiala a sistemului de transmisie. Si asta pentru ca transmite miscarea volanului catre puntea principala a utilajului, inlesnind virarea rotilor si face legatura intre fuzeta si cilindrul de directie. Acest ansamblu, compus din bieleta de directie, piulita de reglaj si capatul de bara, se monteaza pe punte fata si functioneaza asemeni unei articulatii mobile. Ca sa te asiguri ca totul va functiona ca la carte, iti recomandam sa inlocuiesti simultan capetele de bara de pe ambele parti ale utilajului.

Ai dubii ori vrei sa afli mai multe? Contacteaza-ne!
Iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta complex, adaptat nevoilor tale, caci stim cat de important este sa ai acces rapid la informatiile ce te pot scoate din impas. Echipa noastra de consultanti este bine pregatita teoretic si practic si are solutii pentru orice problema tehnica, oricat ti s-ar parea de complicata. Nu te sfii, intra in legatura cu noi ori de cate ori intampini dificultati tehnice! Mai ales ca nu te costa nimic in plus. Consultanta este gratuita!

Piesele pe care le gasesti la noi sunt demne de toata increderea, calitatea lor fiind certificata. Acest cap de bara complet Caterpillar 430D vine la pachet cu o garantie extinsa de 12 luni de la data facturarii, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Cand timpul te preseaza, este firesc sa-ti doresti o remediere cat mai rapida a defectiunii. Iar noi iti vom livra acest cap de bara complet Caterpillar 430D in cel mai scurt timp, caci curierii cu care colaboram se misca super rapid. Tot ce ai de facut este sa plasezi comanda online sau telefonic, iar noi ne punem in miscare. Iar daca esti pe aproape, ai posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Un montaj impropriu poate afecta atat piesa in cauza cat si piesele conexe si, in loc de remediere, te poti trezi cu surprize neplacute. De aceea iti recomandam sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti. Ca asa, ?priceputi? gasesti pe toate drumurile, dar de ce sa-ti risti investitia? Daca nu stii la cine sa apelezi, da-ne de veste si iti vom trimite o echipa de incredere din apropierea ta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura