Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala Caterpillar 208-9004

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 208-9004
Out Of stock
Descriere
Ansamblu transmisie Caterpillar 208-9004 este un produs original Carraro! Calitate si rezistenta garantate de catre producator! Specialistii recomanda inlocuirea acestui angrenaj imediat ce apar semne de uzura pentru ca poate aduce distrugeri intregului sistem de transmisie. Rolul acestui ansamblu este de amplifica cuplul transmis de planetara rotii. Cand dantura pinioanelor se uzeaza, nu trebuie sa amani inlocuirea! Ansamblul de pinioane se livreaza gata asamblat, interventia va fi una mult mai usora si rapida!

Comanda acest ansamblu caci are un pret foarte convenabil si o calitate foarte buna. Nu uita ca se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Este necesara si adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat. Orice nelamuriri ai in legatura cu produsul sau in cazul in care nu stii daca se potriveste cu utilajul tau, cel mai simplu este sa ne contactezi. Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu toate informatiile necesare!

Ansamblu transmisie Caterpillar 208-9004 - pinioane de calitate exceptionala!

Daca ai grija de utilajul tau poti economisi bani si timp. Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa ingrijesti corespunzator o transmisie finala pentru utilaj! Verifica in mod regulat nivelul uleiului de transmisie. In timp, uleiul de transmisie isi poate pierde din calitati si, astfel, nu isi mai poate indeplini scopurile principale. Acestea sunt: protejarea suprafetelor metalice cu care vine in contact, minimizarea frictiunii prin ungere si indepartarea caldurii de componentele cheie.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Ansamblu transmisie finala Caterpillar 208-9004 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram oriunde in tara, iar acest ansamblu transmisie Caterpillar 208-9004 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura