Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala JCB 10/906333

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 10/906333
Out Of stock
Descriere
Un ansamblu transmisie finala JCB 10/906333 este un articol demn de toate laudele datorita maiestriei cu care a fost realizat. Carraro a realizat o bijuterie ce te va ajuta sa castigi timp pretios. Ansamblul de pinioane este gata asamblat, interventia va fi si mai usoara si mai rapida. In general, acest ansamblu este extrem de rezistent, dar, din cauza socurilor mecanice, se poate deforma. Uneori, dintii pinioanelor sefera uzura. Ai nevoie de un produs original fabricat din materiale de calitate ca sa fii sigur ca nu mai intampini necazuri.

Plasand comanda pe site-ul nostru, iti promitem o livrare urgenta, indiferent in ce zona a tarii te afli. Mai mult, pretul din oferta este accesibil si poti considera ca ai facut o investitie profitabila. Nu trece cu vederea recomandarile specialistilor si asigura-te ca schimbi oringul de la capacul butucului. Iar lubrifiantul ar trebui sa fie nou si necontaminat. Mai multe detalii poti obtine accesand serviciul gratuit de consultanta. Aici te ajutam sa alegi piesele potrivite pentru utilajul tau si iti facem si alte recomandari de intretinere a echipamentului!

Ansamblu transmisie finala JCB 10/906333 - utilajul tau prinde viata!

Transmisia finala este o componenta foarte importanta a unui utilaj. Daca este bine intretinuta, aceasta va functiona eficient ani la rand. Transmisia finala - amplifica raportul total de transmitere a puterii motoare. Asadar, o transmisie finala pentru utilaj joaca un rol cheie, tinand cont ca vorbim despre un echipament care are, in general, un tonaj ridicat si o inertie foarte mare. In esenta, transmisia finala reprezinta ultima treapta de demultiplicare.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii ?loveste? neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Acest ansamblu transmisie finala JCB 10/906333 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livram oriunde in tara, iar acest ansamblu transmisie finala JCB 10/906333 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura