Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala Steyr 243.0.025

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 243.0.025
Out Of stock
Descriere
Comanda acum acest ansamblu transmisie finala Steyr 243.0.025 pe care il avem la o oferta de pret perfecta! Nu cedeaza el chiar asa usor, dar si cand o face, ramai cu utilajul pe bara. E bine sa solutionezi aceasta problema tehnica rapid, iar propunerea noastra este acest produs original Carraro! Realizat din materiale foarte rezistente, va fi capabil sa-si dovedeasca eficienta ani la rand. Comandandu-l acum, il vei avea probabil maine in fata usii, caci expediem pachetul in regim de urgenta!

Specialistii din cadrul companiei noastre iti recomanda sa schimbi si oringul ce face etansarea pe capacul butucului. Este necesara si adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat. Luand in calcul si executand montajul cu atentie, problemele tale vor disparea si nici ca vor mai aparea ani buni de acum inainte. Apropo de montaj, se va realiza extrem de usor si rapid pentru ca ansamblul de pinioane vine gata asamblat. Compatibilitatea cu utilajul o poti verifica daca apelezi la ajutorul consultantilor nostri!

Ansamblu transmisie finala Steyr 243.0.025 - produs testat de catre producator!

Daca ai grija de utilajul tau poti economisi bani si timp. Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa ingrijesti corespunzator o transmisie finala pentru utilaj! Verifica in mod regulat nivelul uleiului de transmisie. In timp, uleiul de transmisie isi poate pierde din calitati si, astfel, nu isi mai poate indeplini scopurile principale. Acestea sunt: protejarea suprafetelor metalice cu care vine in contact, minimizarea frictiunii prin ungere si indepartarea caldurii de componentele cheie.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Acest ansamblu transmisie finala Steyr 243.0.025 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livram oriunde in tara, iar acest ansamblu transmisie finala Steyr 243.0.025 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura