Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala Landini 3694600M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini 3694600M1
Out Of stock
Descriere
Acest ansamblu transmisie finala Landini 3694600M1 te asteapta in depozitul nostru si este gata asamblat. Castiga timp si bucura-te de beneficiile pe care un produs original Carraro ti le aduce! Oferta noastra este imbatabila si nu ai de ce sa amani aceasta interventie. Chiar nu este recomandat sa stai cu dintii pinioanelor tociti sau cu o carcasa a butucului deformata! Distrugi in nestire un intreg sistem de transmisie! Noi iti putem da si cateva ponturi de ingrijire al acestui ansamblu de pinioane ca sa nu mai ai probleme.

Pe langa faptul ca acest produs este original si de calitate superioara, este realizat din materiale foarte rezistente. Nu va ceda prea curand si va fi eficient. Daca tu contribui si pui in practica o serie de sfaturi, adaugi ani buni la aceasta rezistenta. Spre exemplu, nu uita sa schimbi oringul ce etanseaza capacul butucului. Adauga o cantitate corespunzatoare de lubrifiant nou si necontaminat. Pentru orice alte probleme intampini sau intrebari, contacteaza-ne oricand! Asistentii tehnici sunt disponibili pentru tine! Gratuit!

Ansamblu transmisie finala Landini 3694600M1 - fara batai de cap!

Transmisia finala are rolul de a demultiplica turatia transmisa rotilor motoare, respectiv de a amplifica momentul motor. Ea este parte componenta a puntii motoare. Transmisiiile finale sunt pot fi supuse unor defectiuni. Daca ignoram simptomele - pocnituri, scurgeri de ulei, caderi de putere - vom realiza o distrugere totala a angrenajului planetar. Avem nevoie de acest ansamblu ce amplifica cuplul transmis de planetara rotii.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Ansamblu transmisie finala Landini 3694600M1 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Acest ansamblu transmisie finala Landini 3694600M1 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura