Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet 1000015

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest cap de bara complet 1000015 este o componenta care te va face sa uiti de bataile de cap. De-a lungul timpului am observat ca aceasta piesa e importanta pentru tine. De aceea, ne-am gandit ca ar fi bine sa fie permanent in stocul nostru. Zis si facut! Mai trebuie sa iti spunem ca este o piesa in care iti poti pune toata increderea?! E un produs original, fabricat in Italia, la standarde inalte ale calitatii. Fii la inaltime alaturi de utilajul tau! Fii la inaltime si alege aceasta componenta!

Uneori stai si cumpanesti pe indelete deciziile pe care le iei. Le intorci pe fata, pe intorci pe dos, le analizezi din stanga si din dreapta si tot asa. Alteori e o chestiune de secunda. Atunci cand stii ca nu ai cum sa dai gres. Asa este si in situatia acestei componente originale Dana Spicer. O vezi si deja stii ca va fi un aliat de nadejde al bunei functionari a utilajului tau. Te felicitam pentru decizia aceasta! Esti de-al nostru!

Cap de bara complet 1000015 - componenta ce nu lasa loc de interpretari!

Capul de bara este complet, format din bieleta si cap de bara, facand astfel legatura dintre cilindrul de directie (unde se infileteaza bieleta) si fuzeta, unde se prinde capatul de bara. Iti recomandam sa verifici daca exista joc in pivotii ce sustin fuzetele. Uzura in aceste elemente pune in pericol buna functionare a sistemului de directie si poate duce la o defectare prematura a articulatiilor capetelor de bara.

Oferim consultanta cu abnegatie!

Suntem devotati domeniului pieselor de schimb, loc in care ne dorim sa ne dezvoltam si sa acumulam cat mai multe informatii. De aceea, iti oferim un servciu gratuit de consultanta. Ne dorim sa fii informat, sigur si sa faci alegeri inspirate pentru utilajele tale!

Calitatea productiei acestui cap de bara complet 1000015 este atestata si prin certificatul de garantie alaturi de care ajunge la tine. Acesta are o valabilitate 6 luni de zile din momentul achizitiei.

Poti ridica coletul cu acest cap de bara complet 1000015 azi din depozitul nostru sau maine de la curierul care livreaza in localitatea ta. Cert este ca pentru oricare dintre variante ai opta, noi ne straduim ca aceasta componenta sa ajunga la tine cat mai rapid!

Nu uita ca te poti folosi si de colaborarile pe care le avem cu mecanicii din tara pentru a programa la acelasi apel montajul pieselor comandate. Ei intervin la punctul de lucru in scurt timp de la solicitare. In plus, daca trimiti cererile legate de reparatiile necesare utilajului ti se ofera cele mai bune si sigure solutii. Contacteaza-ne pentru a afla toate beneficiile acestui serviciu!

Lungime bieleta 215mm
Bieleta (partea dinspre cilindru directie)
Filet de 22
Lungime filet 31 mm
Bieleta (partea dinspre capatul de bara)
Filet de 24
Lungime filet de 80 mm
Lungime cap de bara de 335 mm
Filet de 24
Lungime filet 29 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura