Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 416F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416F2
Out Of stock
Descriere
Pentru un motor cu adevarat performant, trebuie sa acorzi atentie unei componente speciale: radiatorul! Un radiator apa Caterpillar 416F2 va aduce numai beneficii utilajului tau, caci functioneaza absolut fenomenal! Componenta este una de calitate, aftermarket, realizata dupa standardele de calitate in vigoare! Asigura o compatibilitate perfecta cu buldoexcavatorul si mentine functionarea motorului la parametrii optimi. Piesa este insotita si de garantie, iar livrarea se face in cel mai scurt timp!

Cand vei solicita o oferta pentru radiator, noi te sfatuim sa stai de vorba si cu unul dintre consultantii nostri. El se va asigura ca este o piesa numai buna pentru modelul tau de buldoexcavator si te va indruma si catre achizitia unui lichid de racire care sa intregeasca interventia. Avem preturi extrem de avantajoase si la consumabile, iar adaugarea serviciului de montaj la acest pachet va transforma oferta finala intr-una foarte profitabila! Nu mai astepta si contacteaza-ne!

Radiator apa Caterpillar 416F2 - componenta are un pret foarte bun!

Radiatorul de apa face parte din categoria de piese componente ale sistemului de racire al motorului. Pentru ca motorul utilajului sa functioneze corect, el trebuie sa fie racit corespunzator. Blocul motor trebuie sa fie mentinut la o temperatura moderata pentru a preveni toate problemele precum blocarea si supraincalzirea. Radiatorul este format din rezervoare colectoare superioare si inferioare si nucleul care este locul efectiv al racirii fluidului in circulatie. Lichidul de racire preia caldura in directia parcursa catre si de la motor.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi? Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj? Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 416F2 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram oriunde in tara, iar acest radiator apa Caterpillar 416F2 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

630x510x105mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura