Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere cupa spate buldoexcavator Caterpillar 416C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416C
Out Of stock
Descriere
Lume, lume, a venit momentul sa iti prezentam bucsa prindere cupa spate Caterpillar 416C aflata acum in oferta noastra! Este o piesa esentiala pentru orice sistem de articulatie. In situatia noastra, micutul manson ii permite cupei sa execute operatiunile ei specifice intr-un mod cat mai eficient si sigur. Deoarece se uzeaza in timp, ducand la probleme nedorite si, respectiv, cheltuieli mari, o bucsa obisnuita trebuie inlocuita periodic. Totusi, cu cat calitatea ei este mai buna, cu atat deteriorarea ei apare mai tarziu. Produsul pe care il comercializam este o piesa de inalta calitate, conceputa pentru a rezista mult mai mult timp la uzura si solicitare intensa.

Inainte de a decide ca doresti sa cumperi aceasta bucsa, contacteaza-ne pentru a te pune in legatura cu expertii nostri tehnici, care iti vor oferi mai multe informatii pe aceasta tema. Daca insa nu ai curiozitati sau intrebari suplimentare, atunci contacteaza-ne sau cere-ne direct o oferta pentru cumpararea bucsei. Totusi, tine cont - rogu-te - ca alegerile pe care le faci ar trebui sa fie in primul rand informate. Si noi iti oferim sansa asta ?

Bucsa prindere cupa spate Caterpillar 416C - energizeaza utilajul!

O astfel de bucsa este un element din sistemul de articulatie care permite miscarea coerenta a cupei si manevrarea ei usoara. Ce o recomanda?

- materiale de inalta calitate;
- design inteligent;
- performanta imbunatatita;
- siguranta sporita.

Ea preia uzura si stresul care apar in operatiunile cupei, protejand in tot acest rastimp celelalte componente ale echipamentului. Daca intervin uzura sau deteriorarea bucsei de prindere, atunci intregul utilaj va avea de suferit. De aceea, este important sa se efectueze intretinerea regulata si sa se inlocuiasca bucsa la timp si la nevoie. Nu lasa reparatiile sa te tina in loc! Cumpara acum bucsa din oferta noastra ca sa te poti concentra pe proiectele tale fara griji si sa obtii rezultate excelente!

ACN Piese Utilaje - pentru rezultate de durata

Echipa noastra iti sta la dispozitie cu informatii, sfaturi si recomandari in functie de cerintele tale. Contacteaza-ne astazi pentru a afla tot ceea ce-ti doresti sa stii despre aceasta bucsa - e important sa fii informat! Numai informat vei putea face diferenta fata de celelalte produse de pe piata. Este timpul sa-ti echipezi utilajul cu cea mai buna piesa de pe piata, ca sa-ti atingi obiectivele.

Livrare

O zi si o noapte te despart de piesele pe care le comanzi de la noi. Da, ai citit bine. Livrarea pentru acest model de bucsa prindere cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 416C se face in 24 de ore de la momentul confirmarii comenzii. In felul asta, ai timp sa te ocupi de programarea la service sau de cautarea unui mecanic experimentat. Intra in legatura cu noi!

Montaj

Iti recomandam sa recurgi la solutia unui service autorizat, unde sunt respectate normele de siguranta necesare unei astfel de proceduri. Montajul este o operatiune serioasa, nu glumim cu ea. Daca ai nevoie de ajutorul nostru expres, te punem in legatura cu unul dintre service-urile noastre partenere din tara.

Specificatii

45x58x34mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura