Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere cupa spate buldoexcavator Caterpillar 428D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428D
Out Of stock
Descriere
Esti proprietarul unui buldoexcavator si te confrunti cu probleme legate de bucsa de prindere a cupei spate? Ne bucuram ca ai trecut pe la noi, pentru ca aici gasesti solutia potrivita. Acest model de bucsa prindere cupa spate Caterpillar 428D poate ajunge la tine in maxim 24 de ore de la momentul in care ai lansat comanda. Cu acest manson de calitate, problemele tale vor fi remediate pe termen lung, iar utilajul va straluci din nou pe santier. Modelul nostru a fost special proiectat pentru a raspunde unor situatii precum rezistenta la uzura sau deformari rapide.

Mentinerea cupei in cea mai buna forma reprezinta o prioritate si pentru noi, din momentul in care ne contactezi. Cu totii stim ce rol crucial joaca micuta bucsa de prindere in functionarea eficienta a utilajului. Asa ca ne motorizam imediat, ca sa scurtam cat putem de mult putem intreruperea fluxului tau de lucru pe santier. Pentru orice informatii suplimentare, colegii nostri de la serviciul tehnic iti vor oferi consultanta fara niciun cost. Iti vor da si sfaturi, recomandari sau orice detalii ai nevoie. Suna bine, nu-i asa? Investe inteligent! Contacteaza-ne!

Bucsa prindere cupa spate Caterpillar 428D - scoate echipamentul din agonie!

Cu aceasta bucsa montata in sistemul de articulatie, utilajul tau va deborda de performanta si fiabilitate. Dintre numeroasele beneficii, pe langa cele sus-mentionate, mai amintim:

- Protectie impotriva uzurii premature, oferind o durata de viata mai lunga a echipamentului.
- Reducerea cheltuielilor de intretinere, prin reducerea riscului de intreruperi ale fluxului de lucru.
- Rezistenta exceptionala la operatiunile executate de cupa spate.

Aceasta bucsa are solul de a prelua uzura dintre bolt si locul in care este ea montata in sistemul de articulatie. Prin pozitionarea ei ?strategica?, micuta piesa permite cupei sa execute operatiunile specifice intr-un mod cat mai eficient si sigur. Fiind o piesa esentiala a sistemului de articulatie, orice degradare a ei va produse reactii in lant, care vor afecta in primul rand elementele critice din apropiere. Ceea ce va duce la pierdere de timp si bani pentru reparatii si uneori chiar la accidentari. Un prim pas necesar pentru a evita aceste neplaceri este sa te informezi! Cumpara inteligent!

ACN Piese Utilaje - portalul calitatii

Pentru ca ACN Piese Utilaje este o companie cu viziune, echipa noastra incearca incontinuu sa ofere fiecarui client o experienta de neuitat. Unul dintre beneficiile interactiunii cu noi consta din asigurarea unui serviciu complet gratuit de consultanta tehnica. Clientii curiosi sa afle ?cate-n Luna si-n stele? despre acest model de bucsa sunt invitati sa intre in legatura cu specialistii nostri. Alaturi de noi, vei prinde aripi si vei porni increzator spre noi orizonturi.

Livrare

Coletul cu produsul comandat va ajunge la tine in cel mult 24 de ore. Cu acest model de bucsa prindere cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428D nu vei mai avea grija zilei de maine buna bucata de timp. Cum iti soeseste bucsa, cum o montezi si iti reiei treaba pe santier. Simplu, nu? Intra in legatura cu noi!

Montaj

Noi iti recomandam sa mergi la un service autorizat, care sa se ocupe cu montarea bucselor asa cum trebuie. Aceasta procedura n-ar trebui sa fie facuta in... fundul curtii. Daca doresti ajutorul nostru, te putem pune in legatura cu unul dintre atelierele partenere. Care se afla pe tot intinsul tarii.

Specificatii

45x58x34mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura