Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa tija cilindru basculare cupa fata Caterpillar 446D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 446D
Out Of stock
Descriere
Bucsa tija cilindru basculare Caterpillar 446D - produsul care intrece orice asteptare. Te-ai gandit vreodata ca o piesa atat de mica poate avea un impact atat de mare asupra utilajului tau? Stim sigur ca bucsa noastra de cea mai buna calitate este in stare sa imbunatateasca semnificativ functionarea buldoexcavatorului tau. Vestea buna este ca o avem in stoc si are un pret avantajos. Achizitionand de la noi, nu primesti doar piesa. Ea vine la pachet cu siguranta ca ai facut alegerea cea mai buna pentru utilajul tau! Nu mai sta pe ganduri!

Echipa ACN Piese Utilaje se concentreaza continuu pe nevoile tale. Suntem mereu atenti la ce iti trebuie, iti oferim sfaturi si pareri personalizate si ne dorim ca totul sa iti mearga bine. Serviciul nostru de consultanta gratuita a fost implementat din drag pentru clienti. Stim ca uneori ai nevoie de cineva alaturi care sa te ghideze, asa ca poti conta oricand pe noi. Fie ca este vorba despre piesele de schimb, sau despre nelamuriri cu privire la utilajele tale - te putem ajuta! Expertii nostri in acest domeniu sunt pregatiti sa iti ofere orice informatie ai nevoie. Suna acum!

Bucsa tija cilindru basculare Caterpillar 446D - isi face treaba ca la carte!
Piesa noastra are un rol foarte precis. Se ocupa in mod responsabil de preluarea uzurii ce se formeaza in articulatii. Bucsa aceasta se monteaza la tija cilindrului de basculare a cupei din fata si se asigura ca uzura dispare. Astfel, utilajul tau simte ca prinde noi puteri si ca poate indeplini cu iscusinta fiecare sarcina care i se atribuie. Convinge-te chiar tu de eficienta ei!

Apeleaza cu incredre la noi!
Poti fi sigur ca iti putem fi de folos! Te ajutam cu orice informatie de care ai nevoie si iti oferim un cadru prietenos prin care sa te putem sprijini in provocarile care apar. Succesul tau este satisfactia noastra, asa ca vrem sa ai parte de cele mai bune servicii si produse! Tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi!

Livrare
Aceasta bucsa tija cilindru basculare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 446D va ajunge la tine acasa in 24 de ore: rapiditatea la comanda! Cu serviciul nostru de livrare, vei avea bucsa la usa mai repede decat poti sa crezi. Astfel, iti oferim timpul si eficienta necesare pentru a te concentra pe proiectele tale.

Montaj
Montajul joaca rolul principal in buna functionare a utilajelor tale. Piesele noastre de calitate au nevoie de un montaj corespunzator pentru a-si face treaba la capacitate maxima. Apeleaza la un serviciu de calitate pentru a fi sigur ca echipamentele tale vor da randamentul dorit.

Specificatii tehnice

Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura