Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 305.5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 305.5
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie sa repari cilindrul care asigura inclinarea cupei la miniexcavatorul tau, iti recomandam un set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 305.5 unic. Acest kit include toate componentele necesare pentru a refacere etanseitatea cilindrului si a imbunatati performanta acestuia. Componentele sunt realizate din materiale durabile, care suporta presiuni si temperaturi mari. Este o piesa potrivita pentru acest model si care va functiona perfect un timp indelungat.

La ACN Piese Utilaje poti gasi acest set de garnituri, precum si alte piese pentru excavatoare Caterpillar si alte modele. Avem o oferta diversificata de produse, de la consumabile si lubrifianti pana la piese hidraulice si electrice. Toate produsele sunt de calitate. Muncim zi si noapte ca sa te poti bucura de cele mai bune servicii de la prima vizionare a site-ului pana in momentul livrarii produselor.

Set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 305.5 - Respecta-te si cumpara un lucru de calitate!
Un set de garnituri uzat poate provoca probleme cum ar fi scurgeri de ulei, scaderea presiunii, sunete ciudate sau miscari anormale ale cupei. Din acest motiv, iti recomandam sa verifici periodic starea garniturilor si daca este cazul sa le inlocuiesti. Iti spunem acest lucru pentru ca stim ca o piesa care prezinta defectiuni si functioneaza in continuare se poate deteriora complet sau poate deteriora alte piese anexe.

Stim cat iti plac lucrurile gratis!
Nu stii ce set de garnituri se potriveste pentru cilindrul tau? Nu te ingrijora. La ACN Piese Utilaje te ajutam sa alegi piesele corecte pentru miniexcavatorul tau. Iti oferim consultanta tehnica gratuita si raspundem la orice intrebare ai avea

Livrare
Iti respectam dorintele si nevoile. De aceea, iti asiguram livrare in 24 de ore pentru acest set garnituri cilindru inclinare cupa pentru miniexcavator Caterpillar 305.5 incredibil, in orice localitate din tara. Daca ai posibilitatea, poti sa alegi sa iti preiei comanda de la punctul nostru de lucru de langa Bucuresti.

Montaj
Montajul produsului pe care l-ai achizitionat este o etapa importanta pentru functionarea optima a utilajului tau. De aceea, iti sfatuim sa nu faci montajul pe cont propriu, ci sa apelezi la un service autorizat. Daca nu cunosti un service autorizat in zona ta, poti cere ajutorul nostru. ACN Piese Utilaje iti poate furniza contactul unui service partener, care te va servi cu seriozitate si eficienta.

Specificatii tehnice

Setul este format din 11 piese
Acest set este compatibil si cu modelele: Caterpillar 305.5D, Caterpillar 305.5E
Trimite mesaj
Din Gura in Gura