Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 304

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 304
Out Of stock
Descriere
Avem pe stoc acest set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 304 foarte calitativ. Este un kit de reparatie pentru cilindrul care controleaza miscarea cupei miniexcavatorului. Acest kit contine toate piesele necesare pentru a reface etansarea cilindrului si a prelungi durata de viata a acestuia. Piesele sunt fabricate din materiale de calitate, rezistente la presiuni si temperaturi ridicate.

La ACN Piese Utilaje gasesti acest set de garnituri, dar si multe alte piese pentru excavatoare Caterpillar si alte marci. Avem o gama variata de produse, de la filtre si uleiuri pana la elemente hidraulice si electrice. Toate produsele noastre sunt originale sau aftermarket de calitate superioara. Te invitam sa incerci produsele noastre si vei fi surprins placut.

Set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 304 - Daca nu crezi in minuni te provocam sa incerci acest set
Un set de garnituri defect poate cauza scurgeri de ulei, pierderi de presiune, zgomote anormale sau functionare defectuoasa a cupei. De aceea, este important sa verifici periodic starea garniturilor si sa le inlocuiesti la timp. Astfel, vei evita costuri suplimentare cu reparatii sau intretinere. Ne pasa de utilajele tale si ne straduim sa iti oferim cele mai bune servicii.

Cand dai de greu, consultanta gratuita este solutia!
Daca nu esti sigur ce set de garnituri ai nevoie pentru cilindrul tau, nu ezita sa ne contactezi. La ACN Piese Utilaje oferim consultanta tehnica gratuita in alegerea pieselor potrivite pentru excavatorul tau. Suntem aici sa te ajutam sa iti mentii utilajul in stare perfecta de functionare.

Livrare
Iti respectam dorintele si nevoile. De aceea, iti asiguram livrare in 24 de ore pentru acest set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 304 incredibil, in orice localitate din tara. Daca ai posibilitatea, poti sa alegi sa iti preiei comanda de la punctul nostru de lucru de langa Bucuresti.

Montaj
Montajul produsului pe care l-ai achizitionat este o etapa importanta pentru functionarea optima a utilajului tau. De aceea, iti sfatuim sa nu faci montajul pe cont propriu, ci sa apelezi la un service autorizat. Daca nu cunosti un service autorizat in zona ta, poti cere ajutorul nostru. ACN Piese Utilaje iti poate furniza contactul unui service partener, care te va servi cu seriozitate si eficienta.

Specificatii tehnice

Setul este format din 11 piese
Setul este compatibil si cu modelele: Caterpillar 304CCR, Caterpillar 304DCR, Caterpillar 304E.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura