Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 303ECR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 303ECR
Out Of stock
Descriere
Daca ai un miniexcavator Caterpillar 303ECR si vrei sa ii repari cilindrul de inclinare al cupei, ai nevoie de acest set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 303ECR imbatabil. Acesta este format din toate piesele care asigura etansarea cilindrului si functionarea corecta a acestuia. Cilindrul de inclinare este o componenta esentiala a miniexcavatorului. Acesta iti permite sa controlezi miscarea cupei si sa ajustezi unghiul de sapare in functie de teren si de proiect.

La ACN Piese Utilaje poti gasi acest set de garnituri la un pret avantajos, dar si multe alte piese pentru miniexcavatoare Caterpillar si alte marci. Avem o gama variata si completa de produse, de la filtre si uleiuri pana la senile si lanturi. Toate piesele noastre sunt de calitate superioara. Nu vream sa te convingem de nimic, ci doar sa te indemnam sa ne incerci produsele si sa te convingi singur.

Set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 303ECR - Reparatiile nu au fost niciodata atat de ieftine
Setul de garnituri poate fi defectat din mai multe motive, cum ar fi: uzura normala, deteriorare cauzata de socuri sau accidente, suprasolicitare a cilindrului, contaminare cu impuritati sau defectiuni ale altor componente ale miniexcavatorului. Daca cilindrul prezinta scurgeri de ulei sau nu mai raspunde la comenzi, este semn ca ai nevoie de un set nou de garnituri.

Sfaturile sunt cele mai pretioase!
ACN Piese Utilaje iti ofera consultanta tehnica gratuita in alegerea pieselor de care ai nevoie. Te ajutam sa identifici problema si sa gasesti solutia potrivita pentru miniexcavatorul tau. De asemenea, iti oferim servicii de montaj si intretinere a pieselor. Contacteaza-ne acum si beneficiaza de cele mai bune oferte!

Livrare
Iti respectam dorintele si nevoile. De aceea, iti asiguram livrare in 24 de ore pentru acest set garnituri cilindru inclinare cupa pentru miniexcavator Caterpillar 303ECR incredibil, in orice localitate din tara. Daca ai posibilitatea, poti sa alegi sa iti preiei comanda de la punctul nostru de lucru de langa Bucuresti.

Montaj
Montajul produsului pe care l-ai achizitionat este o etapa importanta pentru functionarea optima a utilajului tau. De aceea, iti sfatuim sa nu faci montajul pe cont propriu, ci sa apelezi la un service autorizat. Daca nu cunosti un service autorizat in zona ta, poti cere ajutorul nostru. ACN Piese Utilaje iti poate furniza contactul unui service partener, care te va servi cu seriozitate si eficienta.

Specificatii tehnice

Setul este format din 11 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura