Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set garnituri cilindru cupa Caterpillar 428B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428B
Out Of stock
Descriere
Cauti un set garnituri cilindru cupa multifunctionala Caterpillar 428B pentru utilajul tau? Felicitari pentru alegerea potrivita pentru a aduce un plus de putere si eficienta! Acest set de garnituri este un adevarat maestru al performantei. Garniturile sunt confectionate din materiale de inalta calitate, recunoscute pentru durabilitatea lor si pentru capacitatea de a rezista uzurii la care este supusa o masinarie de constructii ca a ta.

Dar asta nu e tot! La ACN Piese Utilaje, suntem o adevarata pepiniera de piese de schimb pentru utilajele tale. Avem o gama impresionanta de produse, iar acest set de garnituri face parte din colectia noastra de exceptie. Oricare ar fi marca sau modelul utilajului tau, poti avea incredere ca vei gasi la noi piesele potrivite pentru a-l mentine in miscare.

Set garnituri cilindru cupa multifunctionala Caterpillar 428B - Pentru un buldoexcavator perfect
Daca ai avut surpriza neplacuta sa observi ca vechiul set de garnituri a cedat, nu iti face griji! Uzura si solicitarile ridicate din activitatea ta au fost provocarile principale pentru garniturile vechi. Cu acest set nou de la ACN Piese Utilaje, vei experimenta o transformare uimitoare in performanta utilajului tau, iar lucrul pe santier va fi mai eficient ca niciodata.

Comunicarea este cheia!
Si mai avem ceva special pentru tine: consultanta tehnica gratuita! Echipa noastra de experti este la dispozitia ta, gata sa raspunda oricaror intrebari ai avea si sa te ajute sa faci alegerea corecta pentru echipamentul tau. Lucram impreuna pentru a-ti asigura ca echipamentul tau va straluci si va face fata provocarilor de pe santier. Asa ca nu sta pe ganduri, ia-ti acum acest set de garnituri si da un boost de performanta buldoexcavatorului tau!

Livrare
Iti respectam dorintele si nevoile. De aceea, iti asiguram livrare in 24 de ore pentru acest set garnituri cilindru cupa multifunctionala pentru buldoexcavator Caterpillar 428B unic. Daca ai posibilitatea, poti sa alegi sa iti preiei comanda de la punctul nostru de lucru de langa Bucuresti.

Montaj
Produsul pe care l-ai primit este un produs de calitate superioara. Pentru a te bucura de el cat mai mult timp, trebuie sa il montezi intr-un service autorizat. Daca nu stii la ce service sa apelezi, poti apela la noi. ACN Piese Utilaje iti poate indica un service partener, care te va asista cu competenta si rapiditate.

Specificatii tehnice

Setul este format din 11 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura