Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa brat parte extensibila superioara Caterpillar 438C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438C
Out Of stock
Descriere
In acest domeniu exigent, este nevoie sa fii foarte precis cand vine vorba de piesele de schimb pentru utilajele tale. E musai sa te asiguri ca exista compatibilitate exacta intre piese. Astfel, asiguri pe timp indelungat o functionare fara probleme, ba chiar cu rezultate mai bune. Te asigura ca bucsa brat parte extensibila superioara Caterpillar 438C se potrivese exact cu acest tip de utilaj. Este disponibila pe stocul nostru si abia asteapta sa fie montata si sa treaca la treaba. Comanda piesa si bucura-te de calitatea ei!

Uneori, chiar si cei mai priceputi in domeniu au nevoie de un sfat sau o opinie din exterior. Serviciul nostru de consultanta gratuita se asigura ca fiecare client, fie el nepriceput, sau cunoscator, primeste informatiile potrivite. Ne-am propus ca toti cei care ne calca pragul sa beneficieze de sfaturi personalizate si solutii care sa le usureze munca. Noi iti putem pune la dispozitie detalii valoroase despre piese si utilaje. Tu trebuie doar sa asimilezi ce ai nevoie, si esti gata de treaba. Mai simplu de atat nici ca se poate!

Bucsa brat parte extensibila superioara Caterpillar 438C - esentele tari se tin in piese mici!
Piesa aceasta, chiar daca are un aspect simplu si inofensiv, poate sa faca lucruri importante pentru utilajul tau. Se monteaza la cilindrul cupei din spate a buldoexcavatorului tau si acolo isi duce la bun sfarsit sarcina pentru care a fost creata. Preia toata uzura din articulatie si pastreaza mediul curat, pentru ca excavatorul tau sa nu se simta tinut in loc. Se contopeste armonios cu celelalte piese si asigura functionarea perfecta a articulatiei, implicit a utilajului.

Intrebarile tale isi gasesc raspunsul la noi!
Colegii nostri specialisti in mecanica sunt pregatiti sa iti raspunda la apel. Poti sa le pui orice intrebare legata de piesele de schimb, de utilaje, si nu numai. Te ajutam sa intelegi exact ce ai nevoie, pentru ca tu sa nu-ti faci griji pentru nimic. Contacteaza-ne si bucura-te de tot ce avem de oferit!

Livrare
Aceasta bucsa brat parte extensibila superioara pentru buldoexcavator Caterpillar 438C poate fi a ta printr-un singur click. Comanda acum si fii pe faza! Curierii nostri iti livreaza produsul in maxim 24 de ore! Nu vrem sa astepti prea mult, asa ca ne asiguram ca ai parte de tot ce e mai bun, intr-un timp record!

Montaj
Putem sa comparam montajul cu mersul la doctor. Cand nu te simti bine, fugi la medic sa-ti dea o reteta, nu incerci sa rezolvi singur acasa. Exact asa functioneaza si cu utilajele tale. Trebuie sa te asiguri ca sunt pe maini bune si ca specialistii isi fac treaba cand vine vorba de montaj! Nu-ti asuma riscuri care te pot costa mai tarziu! Alege calitatea!

Specificatii tehnice

Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura