Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa varf brat pentru buldoexcavator Caterpillar 438C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438C
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa ai controlul absolut si sa obtii performanta maxima din utilajul tau, atunci nu poti ignora aceasta bucsa varf brat Caterpillar 438C de top. Are durabilitate, fiabilitate, rezistenta la fortele din interiorul sistemului de articulatie si este construita din materiale foarte, foarte bune. Datorita ei, vei avea eficienta maxima pe santier, iar fluxul de lucru nu va mai fi intrerupt ca odinioara. Asa ca este momentul sa actionezi! Contacteaza-ne chiar acum ca sa vezi cat de repede poti sa intri in posesia acestei bucse. Cu ea, viata ta la locul de munca va fi mult usurata!

Cand ne calci pragul fizic ori virtual, stii ca intri intr-un spatiu care pretuieste calitatea. Cu echipa ACN Piese Utilaje alaturi, grijile se evapora ca prin minune si utilajul tau mai ca va straluci ?de fericire? pe santier. Procesul de cumparare poate fi o provocare pentru tine, dar noi suntem aici pentru a avea grija sa ai o experienta WOW in fiecare etapa. Cu expertii nostri la bord, procesul de achizitie va fi mai eficient si deloc stresant.

Bucsa varf brat Caterpillar 438C - fabricata din materiale foarte rezistente!

Aceasta piesa este importanta in sistemul din care face parte, datorita rolului pe care il joaca: de a prelua uzura dintre bolt si locul in care este montata bucsa. Avantajele bucsei din oferta noastra sunt urmatoarele:

- Protejeaza elementele de fixare ale echipamentului.
- Prelungeste durata de viata utila a componentelor critice.
- Reduce costurile de inlocuire a pieselor.
- Asigura eficienta si fiabilitatea echipamentului pe termen lung.

Cu aceasta bucsa, investesti in mentinerea randamentului utilajului la cotele dorite. Ia legatura cu noi chiar astazi si asigura-te ca buldoexcavatorul tau este intotdeauna in cea mai buna ?forma?!

ACN Piese Utilaje - pentru solutii de incredere!

Misiunea noastra este sa oferim solutii complete si eficiente pentru toate nevoile tale de piese. Suntem dedicati sa te sustinem in toate activitatile tale care implica utilajele. Iti furnizam produse de calitate, un serviciu de consultanta tehnica gratuita, un serviciu post-vanzare la cerere pentru montajul pieselor. Per ansamblu, iti oferim o experienta de cumparare cum rar gasesti pe piata.

Livrare
Imediat ce confirmi comanda, noi ii dam bice si ti-o trimitem imediat. Astfel ca bucsa varf brat pentru buldoexcavator Caterpillar 438C va ajunge la tine in maxim 24 de ore. Contacteaza-ne!

Montaj
Daca doresti sa montezi piesa intr-un service autorizat, echipa noastra te poate pune in legatura cu unul dintre atelierele partenere din tara.

Specificatii

45x58x34mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura