Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa varf brat pentru buldoexcavator Caterpillar 426B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426B
Cod produs
2N49SDMC-AM
Out Of stock
Descriere
Stii cat de importanta este aceasta piesa pentru utilajul tau? Daca te afli pe aceasta pagina doar de curiozitate, iti vom spune imediat. Daca insa ai venit aici in cautarea bucsei potrivite pentru varful bratului utilajului tau, atunci ne bucuram ca ne calci „pragul”. Modelul acesta de bucsa varf brat Caterpillar 426B este alegerea cea mai potrivita pentru atingerea performantei echipamentului. Nu este o bucsa oarecare. Ea a fost proiectata sa raspunda mai bine la uzura, la conditiile dificile si la stresul constant din operatiunile bratului. Bucsa noastra este, de asemenea, caracterizata printr-o durabilitate crescuta, fiind fabricata din materiale foarte rezistente. Nu in ultimul rand, datorita marimii si designului ingenios, ea asigura o miscare lina si fara efort a bratului.

Imagineaza-ti ca utilajul tau este un atlet de performanta, iar bucsa noastra - secretul lui bine pastrat pentru a fi cel mai bun! Nu lasa bucsa uzata sa-ti tina in loc ambitiile sau sa-ti puna bete-n roate. Cu investitia in calitatea si durabilitatea acestui produs din oferta noastra, iti vei transforma utilajul intr-un campion incontestabil pe santier. E timpul sa faci o alegere inteligenta pentru performanta echipamentului tau. Contacteaza-ne pentru a afla informatii suplimentare si/sau pentru a comanda piesa care te va plasa pe podiumul cel mai inalt!

Bucsa varf brat Caterpillar 426B - pentru un brat rezistent!

Din „postura” ei de componenta esentiala a mecanismului de articulatie, aceasta bucsa din varful bratului buldoexcavatorului preia uzura dintre bolt si locul in care este ea montata. Ea contribuie la executarea „cursiva” a miscarii bratului, facilitand astfel manipularea si controlul eficient al utilajului. Bucsa din oferta noastra:

- este fabricata din materiale durabile, de calitate exceptionala, foarte rezistente la uzura;
- marimea si grosimea ei au fost gandite pentru a se potrivi perfect cu celelalte elemente din sistemul de articulatie.

Ca orice piesa de uzura, si aceasta bucsa va ajunge la un moment dat la capatul vietii. Degradarea ei depinde de mai multi factori, dintre care amintim: intretinere incorecta, incarcare constant excesiva, expunerea la medii improprii, utilizare deficitara, montaj gresit.

La ACN Piese Utilaje, nu negociem calitatea!

Nu suntem chiar Zana Maseluta, dar iti spunem drept ca ne straduim mereu sa-ti indeplinim toate dorintele in materie de piese si consumabile. Echipa noastra lucreaza cu produse, servicii si oameni de calitate. Asa ne-am creat renumele pe piata! Cand cumperi un produs de la ACN Piese Utilaje, intregul proces - de la prima vorba schimbata cu noi si pana la livrarea propriu-zisa - se desfasoara sub semnul calitatii. Si al informarii corecte. Pentru ca ne dorim sa fii corect informat cu privire la produsul pe care doresti sa-l cumperi, iti punem la dispozitie serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita. in egala masura, ne dorim sa te bucuri din plin de piesele pe care ti le furnizam. In acest sens, te punem in legatura cu un service autorizat din zona ta, care sa te ajute cu montajul corect.

Livrare

Stim ca ai mare nevoie de aceasta piesa, asa ca ea va ajunge la tine in mai putin de 24 de ore. Suntem mandri ca bucsa varf brat pentru buldoexcavator Caterpillar 424B2 va face in curand parte din echipamentul tau. Stim ca orice pauza a utilajului iti poate da peste cap planurile, dar ai apelat la noi si bine ai facut. Da-ne un semn, si bucsa va fi pe drum spre tine mai repede decat poti spune „buldoexcavator”! Contacteaza-ne!

Montaj

Iti recomandam sa montezi bucsa intr-un service autorizat. Sau, daca tii mortis sa ceri ajutorul unui mecanic, asigura-te macar ca stie ce face. Demontarea bucsei vechi e o treaba anevoioasa, iar montarea piesei noi presupune cateva etape care trebuie respectate riguros. Si numai un cunoscator stie ce sa faca. Daca doresti sa te punem in contact cu un service autorizat din regiunea ta, nu ezita sa ne informezi.

Specificatii

45x58x34mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura