Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa varf brat pentru buldoexcavator Caterpillar 424B2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424B2
Cod produs
YRFCLW0B-AM
Out Of stock
Descriere
Ai observat cu stupoare ca bucsa pe care ai cumparat-o nu demult s-a si deteriorat? Ne pare rau ca ti s-a intamplat asta! Speram ca data viitoare sa apelezi la produsele noastre de calitate. Ca, de exemplu, aceasta bucsa varf brat Caterpillar 424B2 cu ajutorul careia vei vedea clar diferenta pe santier! Piesa de calitate are o durabilitate mare, fiind fabricata din materiale performante, care sa reziste la cele mai dificile conditii de lucru. Bucsa aici de fata executa cu brio miscari fluide si eficiente, datorita dimensiunii si designului perfect adaptate. Nu in ultimul rand, aceasta bucsa contribuie la economia de bani si timp. Cu ea, vei uita repede cat de des mergeai la magazinul de la colt sa cumperi alta bucsa, si alta bucsa, si alta...

Nu vei uita prea usor experienta extraordinara pe care o ai cand comanzi de la ACN Piese Utilaje. Ca furnizori de piese si consumabile pentru utilaje, suntem mereu la curent cu nevoile care apar la echipamentele tale de lucru. Asadar, nu mai sta pe ganduri si da-ne un semn de vrei sa cumperi de la noi. Iti trimitem un colet cu un produs exceptional inauntru si iti oferim un serviciu complet gratuit de conultanta tehnica. Apoi, daca doresti, te ajutam si cu montajul pieselor, facilitandu-ti legatura cu unul intre service-urile noastre partenere din tara.

Bucsa varf brat Caterpillar 424B2 - o „buturuga” mica pentru un „car” mare

Din „postura” ei de componenta esentiala a mecanismului de articulatie, aceasta bucsa din varful bratului buldoexcavatorului preia uzura dintre bolt si locul in care este ea montata. Ea contribuie la executarea „cursiva” a miscarii bratului, facilitand astfel manipularea si controlul eficient. Bucsa din oferta noastra:

- este fabricata din materiale durabile, de calitate exceptionala, foarte rezistente la uzura;
- marimea si grosimea ei au fost gandite pentru a se potrivi perfect cu celelalte elemente din sistemul de articulatie.

Ca orice piesa de uzura, si aceasta bucsa va ajunge la un moment dat la capatul vietii. Degradarea ei depinde de mai multi factori, dintre care amintim: intretinere incorecta, incarcare constant excesiva, expunerea la medii improprii, utilizare deficitara, montaj gresit.

La ACN Piese Utilaje, nu negociem calitatea!

Nu suntem chiar Zana Maseluta, dar iti spunem drept ca ne straduim mereu sa-ti indeplinim toate dorintele in materie de piese si consumabile. Echipa noastra lucreaza cu produse, servicii si oameni de calitate. Asa ne-am creat renumele pe piata! Cand cumperi un produs de la ACN Piese Utilaje, intregul proces - de la prima vorba schimbata, pana la livrarea propriu-zisa - se desfasoara sub semnul calitatii. Si al informarii corecte. Pentru ca ne dorim sa fii corect informat, iti punem la dispozitie serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita. In egala masura, ne dorim sa te bucuri din plin de piesele pe care ti le furnizam. In acest sens, te punem in legatura cu un service autorizat din zona ta, care sa te ajute cu montajul corect. Contacteaza-ne chiar astazi si ia-ti bun ramas de la reparatiile costisitoare!

Livrare

Stim ca ai mare nevoie de aceasta piesa, asa ca ea va ajunge la tine in mai putin de 24 de ore. Suntem mandri ca bucsa varf brat pentru buldoexcavator Caterpillar 424B2 va face in curand parte din echipamentul tau. Stim ca orice pauza a utilajului iti poate da peste cap planurile, dar ai apelat la noi si bine ai facut. Da-ne un semn, si bucsa va fi pe drum spre tine mai repede decat poti spune „buldoexcavator”! Contacteaza-ne!

Montaj

Iti recomandam sa montezi bucsa intr-un service autorizat. Sau, daca tii mortis sa ceri ajutorul unui mecanic, asigura-te macar ca stie ce face. Demontarea bucsei vechi e o treaba anevoioasa, iar montarea piesei noi presupune cateva etape care trebuie respectate riguros. Si numai un cunoscator stie ce sa faca. Daca doresti sa te punem in contact cu un service autorizat din regiunea ta, nu ezita sa ne informezi.

Specificatii

45x58x34mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura