Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior Steyr 130194A1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Out Of stock
Descriere
Care este cel mai mare pericol care ameninta o afacere din domeniul agriculturii sau din cel al constructiilor? Pregateste-te pentru evitarea problemelor indreptandu-ti atentia inspre produse de top. Pericolul care pandeste din toate unghiurile si asteapta sa te inhate este reprezentat de piesele slabe. Nu le lasa sa te imbratiseze cu mediocritatea lor. Tu si utilajele tale meritati mai mult. Alege aceasta bucsa pivot inferior Steyr 130194A1 si arata ca poti sa faci pasi inspre urmatorul nivel. Calitatea are capacitatea de a te propulsa intr-acolo. Deciziile tale se vor reflecta in modul in care arata afacerea ta. Ai grija ce alegi!

Ingrijeste-te de viitorul afacerii tale prin pastrarea utilajelor tale intr-o stare optima. Utilajele sunt o parte importanta a afacerilor care activeaza in domeniul agriculturii sau in cel al constructiilor. Nu credem ca la succes se ajunge altfel decat prin utilaje performante. Asa ca iti recomandam sa faci tot ce tine de tine pentru a le oferi un mediu propice perfornantei. Noi credem ca acest lucru se poate implini prin investitii in calitate. Iar calitatea se gaseste in aceasta componenta originala Carraro. Alege sa ai alaturi produsele care determina, pe termen lung, buna functionare a utilajelor tale!

Bucsa pivot inferior Steyr 130194A1 - pentru ca meriti mai mult!

O astfel de bucsa are rol de element de uzura. Ea preia sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta, asigurand mobilitatea necesara miscarii fuzetei. E piesa ce indura ea greutatile pentru a proteja locasul din trompa puntii!

Contacteaza-ne de fiecare data cand ai dubii!

Nu trebuie sa stai cu frica in san ca piesa pe care o comanzi nu se va potrivi cu mofturile si caracteristicile utilajului tau. Mai bine intreaba-ne pe noi inainte de pasul decisiv. Avem un serviciu gratuit de consultanta pe care l-am creat special pentru asemenea cazuri.

Aceasta bucsa pivot inferior Steyr 130194A1 e o piesa de inalta calitate. Drept dovada, ea vine insotita de un certificat de garantie, valabil 6 luni, incepand din clipa procurarii.

Stim ca utilajul tau are nevoie cat mai rapida de aceasta bucsa pivot inferior Steyr 130194A1 pentru a functiona corespunzator. Si mai stim ca nu vrei sa stai cu privirea alungita spre usa, asteptand dupa componenta. De aceea, noi ne miscam rapid, iar in 24-48 de ore piesa va fi la tine in brate. Iti aducem aminte ca ne poti contacta oricand ai nevoie de o noua piesa de schimb.

Montajul este unul dintre cei mai importanti pasi din viata unei piese de schimb. O miscare gresita si totul se poate duce de rapa. Ai grija pe cine lasi sa efectueze aceasta operatiune!

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura