Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior Steyr 1964238C1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Out Of stock
Descriere
Ti-ai dori ca utilajele tale sa fie mai performante? Daca lucrezi in domeniul agriculturii sau in cel al constructiilor, e clar ca iti doresti asa ceva. Cui nu i-ar placea sa aiba un utilaj care sa munceasca intr-o zi cat altul in 10? Fireste ca nu e posibil asa ceva, insa poti determina buna si indelunga functionare a utilajului tau prin achizitia de piese de calitate superioara. Iar acestea se afla mereu la noi, intotdeauna pregatite sa plece spre tine in cel mai scurt timp. Alege acum aceasta bucsa pivot inferior Steyr 1964238C1 si determina buna functionare a utilajului tau. Grijile sunt mai putine atunci cand lasi calitatea sa faca parte din afacerea ta!

Scapa de cat mai multe probleme inopinate inainte ca ele sa apara. Fii indraznet si propune-ti succesul ca cel mai mare tel. Problemele pot aparea mai rar atunci cand pui calitatea in centrul tuturor deciziilor tale. Calitatea se gaseste in aceasta componenta originala Carraro! Opteaza pentru componentele care iti ajuta utilajele sa zburde voioase in timp ce muncesc. Calitatea ofera nu doar siguranta, ci si timp. Cum iti poate oferi calitatea timp? Determinand functionarea optima indelungata a utilajelor tale. Investesti destept si castigi din toate partile! Succesul este la o aruncatura de bat cand calitatea e deja parte integranta a utilajelor tale.

Bucsa pivot inferior Steyr 1964238C1 este mai mult decat ai fi crezut la prima vedere!

O astfel de bucsa are rol de element de uzura. Piesa preia sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta, asigurand mobilitatea necesara miscarii fuzetei. E piesa ce suporta greutatile pentru a proteja locasul din trompa puntii!

Hai sa ne cunoastem!

Suntem prietenosi si tare ne mai plac intrebarile. Asa ca daca ai si tu intrebari, contacteaza-ne! Nu asteptam sa ne intrebi despre cum va fi vremea, doar daca asta are legatura cu piesele de schimb. Caci e mereu vremea pieselor de schimb de top. Avem un serviciu gratuit de consultanta! Foloseste-l!

O astfel de bucsa pivot inferior Steyr 1964238C1 e o componenta impecabila, fara cusur. Asta spune si certificatul de garantie, valabil 6 luni, alaturi de care va ajunge la tine.

Aceasta bucsa pivot inferior Steyr 1964238C1 e atat de prietenoasa, altruista si lucreaza cu atata ardoare incat intelegem de ce ai vrea sa o ai cat mai repede. Tocmai de aceea o livram prin curierul ala cel mai rapid. Nu uita ca ne poti contacta, pe ACN Piese Utilaje, oricand vrei sa afli ceva legat de piesele de schimb pentru utilajele tale.

Cand vine vorba de montaj nu e vreme de atipeala. E vreme de ochi larg deschisi si decizii ferme. Nu lasa montajul pe mana primei persoane care iti iese in cale. Apeleaza doar la serviciile profesionistilor!

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura