Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan pentru combina Case 2588

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 2588
Out Of stock
Descriere
Ce bine te simti cand gasesti piesa potrivita combinei tale! La noi este mereu placut sa faci cumparaturi pentru ca vei gasi mereu rapid toate produsele de care are nevoie utilajul tau! Brida cruce cardan combina Case 2588 este una dintre componentele de mare interes. Ea este cea care protejeaza si fixeaza elemente foarte importante ale sistemului de transmisie. Comanda aceasta piesa de schimb de calitate superioara. Iti garantam ca este foarte eficienta si fiabila!

Indiferent de tipul utilajului, indiferent ca este nou sau second hand, este recomandat ca inainte de toate sa citesti recomandarile de intretinere de la producatori pentru a putea urma programul de intretinere si a evita, astfel, aparitia unor probleme ale componentelor echipamentului. Ca sa te asiguri ca nu intampini probleme in timpul unei activitati, cel mai bine este sa ai acces la un serviciu de mentenanta. Vino la noi si stai de vorba cu specialisti care te pot ajuta in acest sens!

Brida cruce cardan combina Case 2588 - obtii rezultate remarcabile!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Livram oriunde in tara, iar brida cruce cardan pentru combina Case 2588 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura