Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie pentru miniexcavator Doosan DX80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan DX80
Cod produs
LPTJCOUY-AT
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti o zi aglomerata pe santier si, cand esti gata de plecare, descoperi ca miniexcavatorul Doosan DX80 nu mai porneste. Fara un sistem de pornire fiabil, proiectele se amana, iar timpul si banii se pierd. Dar nu dispera, ACN Piese Utilaje are solutia  pentru tine! Acest contact cu cheie miniexcavator Doosan DX80 esential in functionarea miniexcavatorului tau. Ajunge in mainile tale gata de utilizare cu doua chei incluse. Construit din materiale rezistente si fiabile, contactul este menit sa reziste in conditiile cele mai dure de lucru.

Si nu trebuie sa-ti faci griji in privinta disponibilitatii - este un produs care se gaseste permanent pe stocul nostru si va fi livrat in aproximativ 24 de ore. La ACN Piese Utilaje, ne mandrim cu oferta noastra de consultanta, piese si servicii de inalta calitate, destinata profesionistilor din domeniul agriculturii si constructiilor. Nu ezita sa ne contactezi!

Contact cu cheie miniexcavator tau Doosan DX80 - decizia inteligenta pentru o productivitate neintrerupta
Un astfel de contact cu cheie ofera solutia optima pentru conectarea circuitului care asigura voltajul necesar pentru demararea motorului termic. In eventualitatea unei defectiuni, inlocuirea acestui component devine cruciala pentru restabilirea functionalitatii utilajului tau. Fii pregatit pentru orice zi de lucru cu cele mai de incredere componente. Nu lasa ca o defectiune sa-ti opreasca proiectele. Cumpara acum si reia lucrul fara intarziere!

Avem solutii tehnice mereu la indemana!
Beneficiaza de serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita oricand ai intrebari sau nelamuriri. Suntem aici sa te ajutam sa alegi piesele compatibile cu utilajul tau si sa beneficiezi de cel mai bun suport tehnic.

Livrare
Livrarea acestui contact cu cheie pentru miniexcavator Doosan DX80 se efectueaza in cel mai scurt timp. Foloseste datele noastre de contact pentru a plasa comanda si maine il ai. De asemenea, poti ridica personal produsul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca iti vine la indemana.

Montaj
Daca esti in cautarea unui montaj de incredere, te sfatuim sa apelezi la un serviciu autorizat. Nu cunosti niciunul in zona ta? Contacteaza-ne si iti vom recomanda specialisti calificati in apropiere.

Specificatii tehnice

contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
Diametru exterior - 56mm
compatibil si cu modelul Doosan DX80R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura