Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie pentru miniexcavator Doosan DX60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan DX60
Cod produs
DUQM7KOS-AT
Out Of stock
Descriere
Ti-ai imaginat vreodata ca lucrarea ta atenta si migaloasa ar putea fi data peste cap de o piesa aparent nesemnificativa? Ei bine, un miniexcavator Doosan DX60 fara contact si cheie nu este doar o bucata de metal, ci un angajat care nu poate incepe munca. Prin urmare, asigura-te ca micul tau asistent este mereu gata de actiune cu un contact cu cheie miniexcavator Doosan DX60 de incredere si durabil. Aceasta piesa fundamentala, discreta dar de o importanta critica, te poate scuti de multe batai de cap. Este un produs de calitate, confectionat din materiale rezistente, gata sa-ti serveasca loial. Nu doar ca se afla permanent pe stocul nostru, dar iti promitem o livrare blitz, in circa 24 de ore, pentru a te asigura ca esti mereu pregatit.

Vei gasi la noi o gama generoasa de piese de schimb de cea mai buna calitate, alaturi de servicii conexe ce se vor dovedi extrem de utile pentru activitatea ta. Suna-ne! Specialistii nostri sunt pregatiti sa-ti dea o mana de ajutor!

Nu lasa pe maine ce poti face chiar acum! Securizeaza-ti utilajul cu o piesa de schimb de incredere si durabila - Contact cu cheie miniexcavator Doosan DX60
Rolul acestei piese este cheia - la propriu si la figurat - pentru a conecta circuitul care alimenteaza electromotorul, permitand astfel pornirea motorului termic. O simpla actiune a contactului cu cheie miniexcavator Doosan DX60 si masinaria prinde viata, gata sa se confrunte cu provocarile zilnice.

Contacteaza-ne!
Echipa ACN Piese Utilaje e mereu pregatita sa-ti ofere consultanta tehnica gratuita. Vino cu incredere catre noi pentru solutii care se aliniaza perfect nevoilor tale tehnice si operationale.

Livrare
Livrarea acestui contact cu cheie pentru miniexcavator Doosan DX60 se efectueaza in cel mai scurt timp. Foloseste datele noastre de contact pentru a plasa comanda si maine il ai. De asemenea, poti ridica personal produsul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca iti vine la indemana.

Montaj
Reusita montajului este vitala, de aceea iti recomandam sa apelezi la un service autorizat. Nu stii unde sa gasesti unul? E simplu! Contacteaza-ne si iti vom recomanda un specialist in apropierea ta. Pentru mentinerea in stare optima a pieselor, este important sa urmaresti instructiunile de intretinere specificate de producator.

Specificatii tehnice

contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
Diametru exterior - 56mm
compatibil si cu modelul Doosan DX60R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura